ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πιέρος Σωτηρίου: «Ήταν πραγματικά απίστευτο…» (ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ)

Πιέρος Σωτηρίου: «Ήταν πραγματικά απίστευτο…» (ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ)

Συνέντευξη παραχώρησε ο διεθνής Κύπριος επιθετικός της Αστάνα, Πιέρος Σωτηρίου, με την ομάδα του να αναρτά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όλα όσα ειπώθηκαν.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της συνέντευξης Πιέρου Σωτηρίου στο Ρεπουμπλικανικό διαδίκτυο Αθλητισμού Ο kz:

«Πιέρος Σωτηρίου: “Είμαστε δυνατοί, έμπειροι, φιλόδοξοι, με το πνεύμα των νικητών και είμαστε έτοιμοι να ξεπεράσουμε τις προκλήσεις και να πετύχουμε τους στόχους μας”

Ως ένας από τους πιο σπουδαίους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα Πρέμιερ Λιγκ του Καζακστάν τη σεζόν 2019/2020, μπορεί να θεωρηθεί ο επιθετικός της Εθνικής ομάδας της Κύπρου, Πιέρος Σωτηρίου.

Ρεπόρτερ του Ρεπουμπλικανικού διαδικτύου Αθλητισμού Ο kz επικοινώνησε με έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της Κύπρου, Πιέρο Σωτηρίου, και ζήτησε από αυτόν τον γκολτζή να μιλήσει για το πώς πέρασε τον χρόνο του στην καραντίνα.

– Πιέρο, όταν ήρθες στο Καζακστάν από μία μακρινή χώρα, όπως είναι η Κύπρος, περίμενες ότι θα σου τύχει κάτι τέτοιο;

Ήταν πραγματικά απίστευτο, και δεν ήταν εύκολο να το αντιμετωπίσεις. Αλλά τελικά επέζησα. Ήταν μια εμπειρία ζωής, καθώς και ένα μάθημα για το πώς να αντιδρούμε σε ιδιαίτερα απρόσμενες καταστάσεις.

– Δεν ήσουν έτοιμος για την πραγματικότητα του Καζακστάν. Πώς έγινε κατά τη διάρκεια της καραντίνας με τα απαραίτητα πράγματα – παραγγελία παράδοσης φαγητού κ.ο.κ.;

Το Καζακστάν είναι μοναδικό και ξεχωριστό, και το προσωπικό του ξενοδοχείου με βοήθησε στην καραντίνα. Παραγγελνα με υπηρεσία δωματίου, κυρίως από το μενού του ξενοδοχείου, ενώ συνάμα βελτίωνα και τις μαγειρικές μου ικανότητες.

– Παρά το ότι ήσουν κλεισμένος στο δωμάτιο, ήσουν πολύ ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύσωης.  κίνηση στο δωμάτιο, ήσασταν πολύ ενεργοί στα social media. Πως αλλιώς περνούσες τον χρόνο σου;

Φυσικά και είμαι πολύ δραστήριος. Τον χρόνο μου τον περνούσα ασχολούμενος με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ταινίες και σειρές στο Netflix και βιντεοπαιχνίδια.

– Αυτή τη στιγμή είσαι ένας από τους παίκτες που ασχολούνται συχνά τα ΜΜΕ στην Κύπρο.  Υπάρχει τέτοια προβολή των παικτών από τον Τύπο της χώρας σας για όσους είναι στο εξωτερικό;

Ναι, είμαι δημοφιλής στη χώρα μου. Αγαπώ την Κύπρο, τους κατοίκους της και τον τρόπο ζωής μας.

– Πώς σου φαίνεται η Nur-Sultan, όχι μόνο η θέα από το παράθυρο;

Από μέρα σε μέρα ανακαλύπτω και συνηθίζω την ομορφιά και τα συνηθίζω. Οι άνθρωποι εδώ είναι πολύ φιλόξενοι.

– Αυτή η σεζόν, νομίζω ότι μπορείς να την χαρακτηρίσεις ως την πιο… ασυνήθιστη στην καριέρα σου… 

Φυσικά, το Covid-19 είναι γεγονός που επηρέασε όλο τον κόσμο, ειδικά το ποδόσφαιρο. Η επόμενη μέρα στο ποδόσφαιρο θα είναι διαφορετική και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πως θα είναι.

– Ήσουν επιτυχημένος στη σεζόν, καθώς άρχισες νωρίς να σκοράρεις. Πιστεύεις ότι ένα τόσο μεγάλο διάλειμμα δεν θα επηρεάσει την απόδοση σου;

Είμαι δουλευταράς, και πιστεύω ότι θα σκοράρω, πολύ σύντομα με την επιστροφή στη δράση.

– Η επιστροφή στη ποδοσφαιρική δράση στο Καζακστάν, προφανώς, θα συμβεί κατά την πιο ζεστή περίοδο του χρόνου. Μήπως αυτός ο καιρός δεν σε τρομάζει;

Έχω συνηθίσει να παίζω σε αυτές τις συνθήκες! Πιστέψτε με, αυτό σίγουρα δεν είναι πρόβλημα για μένα.

– Πιστεύεις ότι μια τέτοια μακρά απραξία δεν θα επηρεάσει τους στόχους της φιλόδοξης Αστάνα;

– Είμαστε δυνατοί, έμπειροι, φιλόδοξοι, έχουμε το πνεύμα των νικητών και είμαστε έτοιμοι να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και να πετύχουμε τους στόχους μας. Πάμε Αστάνα!

The post Πιέρος Σωτηρίου: «Ήταν πραγματικά απίστευτο…» (ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Κρανίο που ανήκει σε πλάσμα βάρους 40 τόνων ξεβράστηκε σε παραλία στις ΗΠΑ



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top