ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήλωση – έκπληξη Αναστασιάδη για τον νέο Γενικό Εισαγγελέα

Δήλωση – έκπληξη Αναστασιάδη για τον νέο Γενικό Εισαγγελέα

Είναι κοινό μυστικό ότι η θέση του Γενικού Εισαγγελέα, μετά και την αφυπηρέτηση του Κώστα Κληρίδη (αρχές Ιουλίου), θεωρείται καπαρωμένη.

Ωστόσο, με τα όσα δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, σε συνέντευξη του στη «Σημερινή», τα πράγματα είναι διαφορετικά.

«Δεν αποφάσισα ακόμα ποιος θα είναι ο νέος Γενικός Εισαγγελέας. Αλλά οπωσδήποτε θα υπάρξει και Γενικός Εισαγγελέας και Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας» είπε χαρακτηριστικά.

Πάντως, φαβορί για τη θέση θεωρείται ο τέως υπουργός Δικαιοσύνης, Ιωνάς Νικολάου, ο οποίος είχε παραιτηθεί μετά το θέμα των ελλειπουσών γυναικών, αναλαμβάνοντας το δικό του μερίδιο ευθύνης ως πολιτικός προϊστάμενος.

Σε άλλο σημείο των τοποθετήσεών του, ο Νίκος Αναστασιάδης ανέφερε με νόημα: «Δεν ζούμε στην εποχή του Μεσαίωνα, που ο αυτοκράτορας αποφάσιζε πού να δοθεί το δαχτυλίδι. Συνεπώς, όσοι αναμένουν δαχτυλίδι θα μείνουν τα δάχτυλά τους κενά».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top