Δήλωση – έκπληξη Αναστασιάδη για τον νέο Γενικό Εισαγγελέα

Δήλωση – έκπληξη Αναστασιάδη για τον νέο Γενικό Εισαγγελέα

Είναι κοινό μυστικό ότι η θέση του Γενικού Εισαγγελέα, μετά και την αφυπηρέτηση του Κώστα Κληρίδη (αρχές Ιουλίου), θεωρείται καπαρωμένη.

Ωστόσο, με τα όσα δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, σε συνέντευξη του στη «Σημερινή», τα πράγματα είναι διαφορετικά.

«Δεν αποφάσισα ακόμα ποιος θα είναι ο νέος Γενικός Εισαγγελέας. Αλλά οπωσδήποτε θα υπάρξει και Γενικός Εισαγγελέας και Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας» είπε χαρακτηριστικά.

Πάντως, φαβορί για τη θέση θεωρείται ο τέως υπουργός Δικαιοσύνης, Ιωνάς Νικολάου, ο οποίος είχε παραιτηθεί μετά το θέμα των ελλειπουσών γυναικών, αναλαμβάνοντας το δικό του μερίδιο ευθύνης ως πολιτικός προϊστάμενος.

Σε άλλο σημείο των τοποθετήσεών του, ο Νίκος Αναστασιάδης ανέφερε με νόημα: «Δεν ζούμε στην εποχή του Μεσαίωνα, που ο αυτοκράτορας αποφάσιζε πού να δοθεί το δαχτυλίδι. Συνεπώς, όσοι αναμένουν δαχτυλίδι θα μείνουν τα δάχτυλά τους κενά».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Οποιοσδήποτε έχει στοιχεία για άμεσο ή έμμεσο χρηματισμό μου να τα καταθέσει αμέσως στις αρμόδιες Αρχές του κράτους, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ επεσήμανε πως οι ξένες εταιρείες που έρχονται στην Κύπρο για να επενδύσουν πρέπει να προσφέρουν και κοινωνικά, μέσα στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, για το κράτος.

BEST OF TOTHEMAONLINE