ΤΟΥΡΚΙΑ: Οκτάι και Καλίν καταδικάζουν ανύψωση βυζαντινής σημαίας σε τζαμί στη Λάρνακα

ΤΟΥΡΚΙΑ: Οκτάι και Καλίν καταδικάζουν ανύψωση βυζαντινής σημαίας σε τζαμί στη Λάρνακα

Την ανύψωση βυζαντινής σημαίας σε τζαμί στη Λάρνακα καταδικάζουν ο Τούρκος αντιπρόεδρος Φουάτ Οκτάι και ο εκπρόσωπος της τουρκικής προεδρίας Ιμπραχίμ Καλίν.

Σε μήνυμά του στο τουίτερ ο Τούρκος Αντιπρόεδρος αναφέρει: “Πάλι πρόκληση και προβοκάτσια με τη βυζαντινή σημαία που κρέμασαν στο Τζαμί Τούζλα στη Λάρνακα…Η ‘Ε/κ’ διοίκηση πρέπει να σταματήσει να ενθαρρύνει την έχθρα κατά των Τούρκων και του Ισλαμισμού τον οποίο κάποιοι σκοτεινοί κύκλοι προσπαθούν να αναστήσουν τον τελευταίο καιρό στο νότιο μέρος του νησιού αλλά και να εφαρμόσει άμεσα μέτρα για την αντιμετώπιση αυτής της νοσηρής νοοτροπίας”.

Και ο εκπρόσωπος της τουρκικής προεδρίας αναφέρει στο δικό του μήνυμα στο τουίτερ ότι μετά την ρίψη μολότοφ σε τζαμί της Λεμεσού, καταδικάζουν και την ανύψωση βυζαντινής σημαίας στο τζαμί Τούζλα της Λάρνακας. “Καλούμε την ‘Ε/κ διοίκηση’ να βρει τους δράστες αμέσως. Το μίσος δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό”, αναφέρει ο Ιμπραχίμ Καλίν.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE