ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δίνει 30 εκατομμύρια και παίρνει Τονάλι!

Δίνει 30 εκατομμύρια και παίρνει Τονάλι!

Ρεπορτάζ στην Ιταλία σήμερα αναφέρει ότι η Ίντερ θα κάνει τελικά δικό της τον Σάντρο Τονάλι, δίνοντας 30 εκατομμύρια ευρώ στην Μπρέσια.

Κοντά στο να ολοκληρώσει την μεταγραφή του Σάντρο Τονάλι, προσφέροντας στη Μπρέσια το ποσό των 30 εκατομμυρίων ευρώ συν μπόνους, τα οποία σχετίζονται με την απόδοση του, είναι η Ίντερ σύμφωνα με το «Sky Sport Italia».

Ο 20χρονος μέσος πέτυχε ένα γκολ και μοίρασε πέντε ασίστ σε 23 εμφανίσεις στη διάρκεια της πρώτης του σεζόν στη Serie A, ενώ μέτρησε τρεις διεθνείς συμμετοχές με την Εθνική Ιταλίας.

Γιουβέντους, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ, Φιορεντίνα, Μπαρτσελόνα, Νάπολι αλλά και Παρί Σεν Ζερμέν φέρονται να ενδιαφέρθηκαν για την απόκτηση του Τόναλι, με τους «νερατζούρι» ωστόσο να κερδίζουν την… κούρσα για την απόκτησή του.

Ο πρόεδρος της Μπρέσια, Μάσιμο Τσελίνο, είχε πρόσφατα δηλώσει ότι ο Τόναλί κόστιζε 50 εκατομμύρια ευρώ, όμως αφενός ο επικείμενος υποβιβασμός καθώς επίσης και η πανδημία του κορωνοϊού έριξαν αρκετά το ποσό.

Πηγή: Sport-fm.gr

The post Δίνει 30 εκατομμύρια και παίρνει Τονάλι! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top