ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Πολύ δύσκολη η διάσωση των παιδιών του Ιδρύματος στο οποίο ξέσπασε φωτιά

ΛΑΡΝΑΚΑ: Πολύ δύσκολη η διάσωση των παιδιών του Ιδρύματος στο οποίο ξέσπασε φωτιά

Πολύ δύσκολη χαρακτήρισε την διάσωση των παιδιών που βρίσκονταν στο Ίδρυμα «Άγιος Γεώργιος – Χριστάκη Χασάπη» στη Λάρνακα, στο οποίο ξέσπασε φωτιά το βράδυ της Τρίτης 09/06, ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέας Κεττής προσθέτοντας ότι στο κτίριο επικρατούσε πανικός λόγω των πυκνών καπνών.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Κεττής ανέφερε ότι «η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε άμεσα, με δύο στελεχωμένα οχήματα, σε κλήση για κατάσβεση φωτιάς που ξέσπασε γύρω στις 21.30 χθες βράδυ, στο Ίδρυμα που βρίσκεται στην Οδό Γεωργίου Κοντού στη Λάρνακα. Με την άφιξη των μελών της Πυροσβεστικής παρατηρήθηκαν σκηνές πανικού λόγω της ιδιομορφίας της κατασκευής του κτιρίου το οποίο ήταν ζωσμένο με καπνούς»
 
Πρόσθεσε ότι «εντός του Ιδρύματος υπήρχαν 11 τρόφιμοι και δύο άτομα προσωπικό, από τους οποίους οι πέντε οδηγήθηκαν με ασφάλεια έξω από το κτίριο και μεταφέρθηκαν σε παρακείμενη ταβέρνα. Οι συνθήκες ήταν πάρα πολύ δύσκολες και για τη διάσωση των άλλων έξι ατόμων που βρίσκονταν στα δωμάτια τους οι Πυροσβέστες χρειάστηκε να σπάσουν τις γυάλινες προθήκες των παραθύρων για να εισέλθουν στο κτίριο».
 
Σύμφωνα με τον κ. Κεττή, «τρία ασθενοφόρα του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας μετέβησαν στη σκηνή και μετέφεραν τα έξι άτομα στο ΤΑΕΠ, , αφού είχαν αναπνευστικά προβλήματα λόγω της εισπνοής καπνών. Προς βοήθεια είχαν προστρέξει και γείτονες που αντιλήφθηκαν έγκαιρα τη φωτιά καθώς και εθελοντές που μετέβησαν για να βοηθήσουν».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top