ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Η Τουρκία στις χώρες Α κατηγορίας - Πέρασαν κι άλλοι Τ/κ στις ελεύθερες περιοχές

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Η Τουρκία στις χώρες Α κατηγορίας - Πέρασαν κι άλλοι Τ/κ στις ελεύθερες περιοχές

«Δεν γίνεται τέτοιο γλείψιμο πια!» γράφει στο σχόλιό της πρωτοσέλιδα η Αφρίκα για το ότι η Τουρκία συμπεριλήφθηκε στις χώρες της Α κατηγορίας για τις αφίξεις στα κατεχόμενα μετά την 1η Ιουλίου, και με προϋπόθεση μόνο, αρνητικό τεστ PCR τις τελευταίες 72 ώρες.

Το θέμα απασχολεί και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης σε αρκετές περιπτώσεις συζητήσεων, με την Αφρίκα να σχολιάζει ότι η Τουρκία σήμερα βρίσκεται στις χώρες κινδύνου όσον αφορά την εικόνα της πανδημίας. Αρκεί να κοίταγε η «κυβέρνηση», όπως αναφέρει, τα στοιχεία του ΠΟΥ, ακόμα και αυτά δεν χρειάζεται να δει, με την Αφρίκα να διερωτάται εάν η κατάσταση στην Τουρκία είναι τέτοια ώστε να μπει στην κατηγορία Α.

Στην ίδια κατηγορία με την Τουρκία είναι η Μάλτα, η Νορβηγία, η Γερμανία και το Ισραήλ. Υπενθυμίζεται ότι κατηγορία Β είναι οι χώρες: Ελβετία, Τσεχία, Πολωνία, Κροατία από τις οποίες θα απαιτείται αρνητικό τεστ PCR, θα γίνεται και δεύτερο με την άφιξη των ταξιδιωτών και μόνο εάν κι αυτό είναι αρνητικό θα μπορούν να κυκλοφορήσουν ελεύθερα. Στην Γ κατηγορία υψηλού ρίσκου είναι οι ΗΠΑ, η Βραζιλία, η Ρωσία, η Βρετανία και το Ιράν. Οσοι έρχονται από αυτές τις χώρες θα πρέπει να μπαίνουν σε υποχρεωτική καραντίνα. Σύμφωνα δε με προηγούμενη απόφαση της «κυβέρνησης» για μη "πολίτες" του ψευδοκράτους, τα έξοδα καραντίνας θα πρέπει να καλύπτονται από τους ίδιους.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top