Συνάντηση του Αιγυπτίου Προέδρου Αλ Σίσι με τον Έλληνα ΥΠΕΞ Ν. Δένδια σήμερα στο Κάιρο

Συνάντηση του Αιγυπτίου Προέδρου Αλ Σίσι με τον Έλληνα ΥΠΕΞ Ν. Δένδια σήμερα στο Κάιρο

Ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκος Δένδιας είχε σήμερα συνάντηση με τον Αιγύπτιο Πρόεδρο Άμπντελ Φατάχ Αλ Σίσι, στο Κάιρο.

Στο επίκεντρο της συζήτησης, η οποία διήρκεσε μία ώρα, ήταν οι ισχυροί δεσμοί Ελλάδας και Αιγύπτου και η περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας των δύο χωρών.
 
Η συνάντηση κρίνεται σημαντική καθώς ο Αιγύπτιος ηγέτης δεν συναντά συχνά Υπουργούς Εξωτερικών και θεωρείται ότι αυτό αποδεικνύει τις άριστες σχέσεις των δύο χωρών.
 
Αμέσως μετά, ο κ. Δένδιας είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Αιγύπτιο ομόλογό του Σάμεχ Σούκρι.
 
Αυτήν την ώρα, πραγματοποιείται η συνάντηση των διευρυμένων αντιπροσωπειών των δύο χωρών. 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το κλειδί που θα ξεκλειδώσει την Τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Το κλειδί που θα ξεκλειδώσει την Τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Οι χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ότι τις επόμενες μέρες θα έχουμε κάποιες εξελίξεις , οι οποίες θα βοηθήσουν προς την πορεία όχι μόνο των ΜΟΕ αλλά πολύ περισσότερο της επανέναρξης των συνομιλιών στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου, δημιούργησαν και πάλι ερωτηματικά, τα οποία εκ των πραγμάτων θυμίζουν προηγούμενες δηλώσεις του Νίκου Χριστοδουλίδη, για εμπλοκή της ΕΕ, κάτι που δεν έγινε ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE