ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η Tommy Hilfiger κάνει Licensing την Tailored συλλογή

Η Tommy Hilfiger κάνει Licensing την Tailored συλλογή

O διάσημος ιταλικός οίκος tailoring, Lardini, θα γίνει ο νέος licensee για το εμπορικό σήμα TOMMY HILFIGER TAILORED από την Άνοιξη του 2021, ενισχύοντας την επόμενη φάση ανάπτυξης αυτής της αγοράς.

Η Tommy Hilfiger η οποία ανήκει στην PVH Corp. [NYSE: PVH], ανακοινώνει ότι θα εκχωρήσει την άδεια για το εμπορικό σήμα TOMMY HILFIGER TAILORED στον ιταλικό οίκο Lardini. Η αρχή θα γίνει με την συλλογή της Άνοιξης 2021, όπου η Lardini θα σχεδιάσει, θα παράξει και θα διανείμει TOMMY HILFIGER TAILORED κοστούμια, σακάκια, suit separates και παντελόνια στην Ευρώπη & την Ασία. Αυτή η στρατηγική απόφαση αποτελεί μέρος της φιλοδοξίας της Tommy Hilfiger να διευρύνει τις πωλήσεις του brand TOMMY HILFIGER και να αυξήσει την παγκόσμια εμβέλεια της γκάμας των προϊόντων της.

«Ο οίκος Lardini είναι αναγνωρισμένος παγκοσμίως για το άριστο tailoring και craftmanship. Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα συνεχίσει να ενισχύει το καινοτόμο και εκλεπτυσμένο πνεύμα το οποίο βρίσκεται στην καρδιά των tailored συλλογών μας», δήλωσε ο Martijn Hagman, Διευθύνων Σύμβουλος, Tommy Hilfiger Global και PVH Europe. «Πιστεύουμε ότι η αξιοποίηση της τεχνογνωσίας της Lardini στην συγκεκριμένη αγορά θα μας επιτρέψει να επεκτείνουμε περαιτέρω τις tailored κατηγορίες προϊόντων μας στην Ευρώπη και την Ασία».

«Είμαστε περήφανοι που ξεκινάμε αυτή τη συνεργασία για την TOMMY HILFIGER, μία από τις πιο εμβληματικές αμερικανικές μάρκες. Είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η συνεργασία θα μας επιτρέψει να επιτύχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα χάρη στις συνέργειες μεταξύ της κληρονομιάς και της τεχνογνωσίας Lardini και του οράματος του Tommy Hilfiger για συνεχή επέκταση του κλάδου του tailored», δήλωσε η Andrea Lardini, CEO Lardini S.p.a

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top