Β. Παπαδόπουλος: Διαβήματα προς ΗΕ και επικοινωνία με γραφείο Ακιντζί για οδοφράγματα από την κυβέρνηση

 Β. Παπαδόπουλος: Διαβήματα προς ΗΕ και επικοινωνία με γραφείο Ακιντζί για οδοφράγματα από την κυβέρνηση

Η Κυβέρνηση έχει προβεί στα απαραίτητα διαβήματα και παραστάσεις προς τα Ηνωμένα Έθνη για τη συμπεριφορά του κατοχικού καθεστώτος αναφορικά με τα οδοφράγματα, και ειδικά για το θέμα του οδοφράγματος Πύργου - Λιμνίτη, που αφορά και ανθρωπιστικής φύσης θέματα και τη διευκόλυνση των Ελληνοκυπρίων που επιθυμούν να μεταβούν στη Λευκωσία, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του  Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, ερωτηθείς για την κατάσταση που αφορά την επαναλειτουργία των οδοφραγμάτων και τη στάση του κατοχικού καθεστώτος.

Ο κ. Παπαδόπουλος είπε πως για το θέμα αυτό "είμαστε επίσης σε επαφή και με το γραφείο του Τ/κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί" και αναμένουμε ότι εντός της ημέρας "θα έχουμε απαντήσεις".

Αναλόγως των απαντήσεων αυτών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, θα λάβει τις αποφάσεις του, κατέληξε ο κ. Παπαδόπουλος.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ΕΔΕΚ στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας της- Από την κρίση ηγεσίας στη μάχη της 5ης Σεπτεμβρίου - Οι υποψήφιοι για την προεδρία

Η ΕΔΕΚ στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας της- Από την κρίση ηγεσίας στη μάχη της 5ης Σεπτεμβρίου - Οι υποψήφιοι για την προεδρία

Η 5η Σεπτεμβρίου δεν αποτελεί απλώς ακόμη μία εσωκομματική εκλογική διαδικασία για την ΕΔΕΚ. Αποτελεί μια αναμέτρηση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, καθώς το αποτέλεσμα για την ανάδειξη του Προέδρου του κόμματος-μέχρι τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους, όπου θα πραγματοποιηθεί το εκλογικό συνέδριο-  αναμένεται να καθορίσει, και την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει η ΕΔΕΚ σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της σύγχρονης ιστορίας της.

BEST OF TOTHEMAONLINE