ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 21χρονο – Εμπλέκεται σε υπόθεση κλοπής από κατοικία

ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 21χρονο – Εμπλέκεται σε υπόθεση κλοπής από κατοικία

Χειροπέδες σε 21χρονο πέρασε η Αστυνομία στην Πάφο διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από κατοικία.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, από κάτοικο Λεμεσού, σύμφωνα με τον οποίο, το μεσημέρι της 20ης Ιουνίου 2020, άγνωστος άνδρας έκλεψε από το σπίτι του χρηματικό ποσό.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε φωτογραφία του υπόπτου προσώπου, η οποία δημοσιεύθηκε σε Αστυνομική Ανακοίνωση, στις 22 Ιουνίου 2020.

Μετά τη δημοσίευση, εξασφαλίστηκαν τα στοιχεία του προσώπου αυτού και μετά την έκδοση δικαστικού εντάλματος, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Η Αστυνομία σε ανακοίνωση της ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν, με οποιοδήποτε τρόπο, στον εντοπισμό και τη σύλληψη του 21χρονου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρώτη συνεδρία με Φειδία και Οδυσσέα στο Εθνικό Συμβούλιο - Απών ο Αναστασιάδης

Πρώτη συνεδρία με Φειδία και Οδυσσέα στο Εθνικό Συμβούλιο - Απών ο Αναστασιάδης

Ξεκίνησε γύρω στις 10.00 η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, η πρώτη συνεδρία του σώματος με τη νέα του σύνθεση, μετά τις βουλευτικές εκλογές του περασμένου Μαΐου.

BEST OF TOTHEMAONLINE