ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 21χρονο – Εμπλέκεται σε υπόθεση κλοπής από κατοικία

ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε 21χρονο – Εμπλέκεται σε υπόθεση κλοπής από κατοικία

Χειροπέδες σε 21χρονο πέρασε η Αστυνομία στην Πάφο διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από κατοικία.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, από κάτοικο Λεμεσού, σύμφωνα με τον οποίο, το μεσημέρι της 20ης Ιουνίου 2020, άγνωστος άνδρας έκλεψε από το σπίτι του χρηματικό ποσό.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε φωτογραφία του υπόπτου προσώπου, η οποία δημοσιεύθηκε σε Αστυνομική Ανακοίνωση, στις 22 Ιουνίου 2020.

Μετά τη δημοσίευση, εξασφαλίστηκαν τα στοιχεία του προσώπου αυτού και μετά την έκδοση δικαστικού εντάλματος, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Η Αστυνομία σε ανακοίνωση της ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν, με οποιοδήποτε τρόπο, στον εντοπισμό και τη σύλληψη του 21χρονου 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εγκρίθηκε το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου - Καταδικάζεται η παράνομη επίσκεψη Ερντογάν στα κατεχόμενα

Εγκρίθηκε το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου - Καταδικάζεται η παράνομη επίσκεψη Ερντογάν στα κατεχόμενα

To Ευρωκοινοβούλιο ενέκρινε την Τετάρτη το ψήφισμα για την έκθεση προόδου της Τουρκίας αναφορικά με την ενταξιακή της πορεία και τις σχέσεις της, που συνέταξε ο εισηγητής Ισπανός Ευρωβουλευτής των Σοσιαλιστών Νάτσο Σάντσεθ Αμόρ.