ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔA: Επίσκεψη από Ζοζέπ Μπορέλ - Πάει και στον Έβρο

ΕΛΛΑΔA: Επίσκεψη από Ζοζέπ Μπορέλ - Πάει και στον Έβρο

Στην Ελλάδα θα βρίσκεται την Τρίτη (24/6) ο Ζοζέπ Μπορέλ, ο οποίος θα συναντηθεί με την ηγεσία της κυβέρνησης, ενώ θα πραγματοποιήσει και επίσκεψη στον Εβρο.

Ο Ύπατος Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για Θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφάλειας, θα μεταβεί το πρωί στις Καστανιές Έβρου, μαζί με τον Έλληνα Υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια όπου θα ενημερωθεί για την κατάσταση στα σύνορα με το μεταναστευτικό ζήτημα.

Το απόγευμα θα έχει συνάντηση στην Αθήνα με τον Έλληνα Πρωθυπουργό, ενώ έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις και με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο, αλλά και τον Υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια.

Ο εκπρόσωπος της ΕΕ αναμένεται να συζητήσει με την ελληνική πολιτική ηγεσία κυρίως για την τουρκική προκλητικότητα, τόσο στην ανατολική Μεσόγειο, όσο και στο θέμα της μετανάστευσης, αλλά και την προστασία των συνόρων, θέμα που η ελληνική κυβέρνηση έχει τονίσει πως αφορά όλη την Ευρώπη και όχι μόνο την Ελλάδα.

Ακολούθως, ο κ. Μπορέλ θα μεταβεί στην Λευκωσία όπου θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσκεψη.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top