ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΉ ΥΠΗΡΕΣΙΑ: Όχημα προσέκρουσε σε ελαιόδεντρο και προκλήθηκε πυρκαγιά - Όλα τα περιστατικά

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΉ ΥΠΗΡΕΣΙΑ: Όχημα προσέκρουσε σε ελαιόδεντρο και προκλήθηκε πυρκαγιά - Όλα τα περιστατικά

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 23ης Ιουνίου 2020 μέχρι και τις 06.30 της 24ης Ιουνίου 2020 ανταποκρίθηκε σε 29 κλήσεις για βοήθεια, 13 πυρκαγιές, 14 ειδικές εξυπηρετήσεις και 2 ψευδείς κλήσεις.

Στις 12.23 ξέσπασε πυρκαγιά έκτασης ενάμισι εκταρίου περίπου σε ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση σε δύσβατη περιοχή (κοίτη Ποταμού) μεταξύ των Χωριών Δρύμου Γιόλου περιοχή (Κάτω Μερίτσα) στην Πάφο. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τους Πυροσβεστικούς Σταθμούς Πάφου με τρία στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα. Βοήθησαν και η Υπηρεσία Θήρας και Πανίδας με δύο Φορητές Πυροσβεστικές Μονάδες και το Τμήμα Δασών με ένα πυροσβεστικό όχημα με τα πληρώματα τους. Επίσης για την κατάσβεση της πυρκαγιάς λόγω της δυσβατότητας στην περιοχή επιστρατεύθηκαν ένας προωθητής γαιών και τέσσερα εναέρια μέσα (δύο αεροσκάφη του Τμήματος Δασών και δύο ελικόπτερα πυρόσβεσης). Τα αίτια διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Στις 14.19 η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε σε τροχαίο ατύχημα σε αγροτικό δρόμο του Δήμου Αραδίππου. Όχημα μάρκας Toyota Alex προσέκρουσε σε ελαιόδεντρο και προκλήθηκε πυρκαγιά. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τους Πυροσβεστικούς Σταθμούς Λάρνακας με δύο πυροσβεστικά οχήματα και ομάδα με όχημα διάσωσης. Από την πυρκαγιά το όχημα έπαθε εκτεταμένες ζημιές. Η οδηγός και o συνοδηγός του οχήματος εξήλθαν του οχήματος πριν την άφιξη των οχημάτων διάσωσης, τους παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειές σε συνεργασία με την Υπηρεσία Ασθενοφόρων, τοποθετήθηκαν σε σανίδα ακινητοποίησης και στη συνέχεια με ασθενοφόρο μεταφέρθηκαν στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Λάρνακας.

Στις 16.27 ξέσπασε πυρκαγιά έκτασης ενός εκταρίου σε αποκάλαμα, ξηρά χόρτα παρά το κοιμητήριο του Χωριού Αστρομερίτης. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από το Πυροσβεστικό Σταθμό Υπαίθρου Περιστερώνας με δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα. Επίσης για την κατάσβεση της πυρκαγιάς συνέδραμαν μια Φορητή Πυροσβεστική Μονάδα της Υπηρεσίας Θήρας και Πανίδας και ένα πυροσβεστικό όχημα του Τμήματος Δασών με τα πληρώματα τους. Τα αίτια διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top