LIFESTYLE

Τα είπε όλα ο Τανιμανίδης: Μίλησε για survivor Χριστίνα Μπόμπα και για τον κορωνοϊό – VIDEO

Τα είπε όλα ο Τανιμανίδης: Μίλησε για survivor Χριστίνα Μπόμπα και για τον κορωνοϊό – VIDEO

Τα πάντα είπε ο Σάκης Τανιμανίδης καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Πέμπτης 25/06.

Ο  Σάκης Τανιμανίδης μίλησε για World Party, το Survivor και τόνισε ότι δεν θα παρουσίαζε ποτέ το Big Brother

Ο Σάκης Τανιμανίδης ανέφερε: «Το World Party ήταν μια συλλογική δουλειά και είμαστε πολύ περήφανοι όλοι μας για το αποτέλεσμα που βγάλαμε και δεν ήταν καθόλου εύκολο. Αυτό, δηλαδή, που βλέπεις στην οθόνη της τηλεόρασής σου δεν αντικατοπτρίζει τις δυσκολίες που είχε από πίσω όλο αυτό το πρότζεκτ για να βγει. Έγινε με μεράκι, με αγάπη, με πάθος να βγάλω την εκπομπή. Αν δεις την πορεία μου, ήταν ότι είχα εκείνη τη στιγμή να κάνω. Από ταξίδια βρέθηκα σε ριάλιτι να παρουσιάζω το Survivor, μετά βρέθηκα σε ένα στούντιο να κάνω τον κριτή σε ταλέντα, μετά τηλεπαιχνίδι… Έκανα ότι ένιωσα ότι γουστάρω να κάνω.»!

Και πρόσθεσε: «Αν είχα την επιλογή να μην παρουσιάσω ένα από τα τέσσερα, θα επέλεγα το παιχνίδι, το Boom. Στο παιχνίδι έμαθα γι’ ακόμα μία φορά ότι δεν πρέπει ποτέ να κάνεις κάτι που δεν το πιστεύεις απλά και μόνο για οικονομικούς λόγους. Η λέξη ριάλιτι με τρόμαξε στην αρχή και δεν ήμουν πολύ θετικός για το Survivor. Ερχόμενος από το World Party που ένιωθα τη δημιουργία μέσα μου, γιατί ήταν ένα κόνσεπτ που είχα δημιουργήσει μαζί με τους φίλους, δεν ήμουν σίγουρος αν θα μου ταιριάξει περισσότερο ο ρόλος του παρουσιαστή και όχι του δημιουργού»!

Δεν θα παρουσίαζε ποτέ το Big Brother και ανέφερε πώς θα είναι αρκετό καιρό εκτός τηλεόρασης.

Δείτε τι ανακοίνωσε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Eξομολογείται για τον κορωνοϊό – «Ήταν δύσκολο να ακούμε με τη Χριστίνα ότι το κάναμε επίτηδες»

Αναφέρθηκε στο πώς βίωσε τον κορονοϊό, ενώ απάντησε και για τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του, η Χριστίνα Μπόμπα.

«Δεν νιώθω ότι με την Χριστίνα βγάζουμε την προσωπική μας ζωή στο διαδίκτυο. Χρησιμοποιούμε τα social media με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και ίσως  σε μικρότερο βαθμό, όπως το χρησιμοποιούν περίπου δύο δισεκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη. Ήταν δύσκολο που ήμασταν κλεισμένοι μέσα στο σπίτι έχοντας διαγνωστεί με κορωνοϊό και να διαβάζουμε και τέτοιου είδους δημοσιεύματα ότι το κάνουμε επίτηδες, δεν είναι ότι καλύτερο.

Πριν λίγες μέρες βρέθηκα σε ένα νησί, περπατούσα μπροστά από μια καφετέρια και μου λέει ένας τύπος “αυτό με τον κορωνοϊό ήταν ψέματα, πες το”. Αρκετός κόσμος το άκουσε αυτό και επειδή οι άνθρωποι, πιστεύω, ότι είναι καλοί, όταν διαβάσουν κάτι δεν έχουν λόγο να πιστέψουν ότι είναι ψέμα. Το πρόβλημα δεν είναι αυτοί που τα διαβάζουν, είναι αυτοί που τα γράφουν. Δεν έχω απαντήσει ποτέ σε κανένα δημοσίευμα, αδιαφορώ», είπε αρχικά ο Σάκης Τανιμανίδης.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top