ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ: Ολοκληρώθηκε η τελετή ανάληψης καθηκόντων - Με κάθε επισημότητα νέος Αρχηγός ο Στέλιος Παπαθεοδώρου και νέος Υπαρχηγός ο Χρίστος Μαυρής -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ&VIDEOS

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ: Ολοκληρώθηκε η τελετή ανάληψης καθηκόντων - Με κάθε επισημότητα νέος Αρχηγός ο Στέλιος Παπαθεοδώρου και νέος Υπαρχηγός ο Χρίστος Μαυρής -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ&VIDEOS

Οι πρώτες δηλώσεις κατά την τελετή ανάληψης καθηκόντων του νέου Αρχηγού και Υπαρχηγού της Αστυνομίας έγιναν δια στόματος Στέλιου Παπαθεοδώρου ο οποίος μιλώντας εκ μέρους και του κυρίου Μαυρή τόνισε πως γνωρίζει τα σημαντικά ζητήματα που αφορούν τη δικαιοσύνη και δημόσια τάξη ενώ ανέφερε μεταξύ άλλων πως η Κύπρος είναι μία από τις πιο ασφαλείς χώρες και έτσι πρέπει να παραμείνει.

Σε ομιλίες-δηλώσεις τις οποίες κατέγραψε η ιστοσελίδα μας, προέβησαν (με τη σειρά που εμφανίστηκαν) αρχικά ο νέος Αρχηγός της Αστυνομίας κύριος Στέλιος Παπαθεοδώρου, ακολούθησε ο απερχόμενος Αρχηγός κύριος Κύπρος Μιχαηλίδης ενώ στη συνέχεια σειρά πήραν η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως κυρία Έμιλυ Γιολίτη για να ακολουθήσει ο Γενικός Εισαγγελέας Γεώργιος Σαββίδης.

Επιμέλεια: Άνδρου Ιωάννου

Ο νέος Αρχηγός της Αστυνομίας Στέλιος Παπαθεοδώρου είπε ότι είναι εμφανείς οι αλλαγές που επήλθαν στην εξέλιξη και διαφοροποίηση της σύγχρονης εγκληματικότητας. Ανέφερε πως η παράτυπη μετανάστευση, η εμπορία ναρκωτικών, το οργανωμένο έγκλημα, η διαφθορά, τα εγκλήματα στο διαδίκτυο και η απειλή της τρομοκρατίας αποτελούν κύριες μορφές της εγκληματικότητας και  οδηγούν στην αναγκαιότητα άμεσης αντιμετώπισής τους.
 
«Από την επιτυχία μας κρίνονται η νομιμότητα, η ομαλότητα και η κοινωνική συνοχή», ανέφερε. Σημείωσε εξάλλου ότι η Κύπρος σήμερα  είναι μια από τις πιο ασφαλείς χώρες του κόσμου "και ως τέτοια πρέπει να τη διατηρήσουμε».

Ο κ. Παπαθεοδώρου είπε ακόμη ότι η Αστυνομία μέσα από την πολύχρονη ιστορία της έχει αποδείξει την αξία της στην κοινωνία και ενώ έχει περάσει από πολλές δοκιμασίες παραμένει αλώβητη. Αποδεικνύει ότι είναι παρούσα με όλες της τις δυνάμεις στο καθήκον που της έχει ανατεθεί, ανέφερε.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top