ΚΥΠΡΟΣ – ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Νέο κύμα μεταθέσεων – 8 στο γραφείο Παπαθεοδώρου, 5 στην Ε. Γιολίτη -ΕΓΓΡΑΦΑ

ΚΥΠΡΟΣ – ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Νέο κύμα μεταθέσεων – 8 στο γραφείο Παπαθεοδώρου, 5 στην Ε. Γιολίτη -ΕΓΓΡΑΦΑ

Η αλλαγή στη διοικητική πυραμίδα της Αστυνομίας, αλλά και η ανάληψη του Υπουργείου Δικαιοσύνης από την Έμιλυ Γιολίτη, φέρνουν νέο κύμα μεταθέσεων στην Αστυνομία.

Του Φάνη Μακρίδη

Όπως γνωστοποιήθηκε εντός της ημέρας (01/07), μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή (03/07) θα γίνουν 23 συνολικά μεταθέσεις.

Η συντριπτική πλειοψηφία τους αφορά το Αρχηγείο Αστυνομίας κι αυτό είναι κάτι που συζητείται, καθώς μόλις μια εβδομάδα προηγουμένως και λίγο πριν από την αφυπηρέτηση Κύπρου Μιχαηλίδη (τέως Αρχηγός) έγιναν 31 μεταθέσεις, 22 εκ των οποίων αφορούσαν πάλι πόστα στο Αρχηγείο.

Είναι ενδεικτικό ότι από το νέο κύμα μεταθέσεων, προκύπτει πως τουλάχιστον 8 μέλη της δύναμης αναλαμβάνουν καθήκοντα στο Γραφείο του Αρχηγού Αστυνομίας Στέλιου Παπαθεοδώρου. Τέσσερα μέλη του αστυνομικού σώματος μετακινούνται στο γραφείο του Υπαρχηγού, Χρίστου Μαυρή.

Εξάλλου, πέντε μέλη της Αστυνομίας αναλαμβάνουν καθήκοντα στην φρουρά της νέας υπουργού Δικαιοσύνης, Έμιλυς Γιολίτη.

Από το νέο «κύμα» μετακινήσεων, επηρεάζονται:
• 3 Αξιωματικοί
• 2 λοχίες
• 1 αναπληρωτής λοχίας
• 11 αστυφύλακες
• 6 ειδικοί αστυφύλακες


Οι λίστες των μεταθέσεων:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάθεση υποψηφιότητας από τον διαγραφέντα Κωστή Ευσταθίου, συναινετικές διαδικασίες οι οποίες για κάποια στελέχη και πρώην μέλη της ΕΔΕΚ, θα μπορούσαν να ενώσουν το κόμμα, όλα αυτά, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό, ημέρα κατά την οποία, ο Κωστής Ευσταθίου, θα προχωρήσει στην απόφασή του, να καταθέσει ενώπιον του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την υποψηφιότητά του, για την προεδρία του κόμματος. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΔΕΚ, είναι οι, Μορφάκης Σολομωνίδης και Μάριος Χαννίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE