Ηνωμένο Βασίλειο: 137 οι νεκροί του 24ωρου - 'Aπολαύστε το καλοκαίρι με ασφάλεια', ζητά ο Τζόνσον

Ηνωμένο Βασίλειο: 137 οι νεκροί του 24ωρου -  'Aπολαύστε το καλοκαίρι με ασφάλεια', ζητά ο Τζόνσον

Σε 137 ανέρχεται ο νεότερος ημερήσιος απολογισμός θυμάτων του κορωνοϊού στο Ηνωμένο Βασίλειο, σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας της χώρας.

Συνολικά στη χώρα έχουν επισήμως καταγραφεί 44.131 θάνατοι από τον ιό.

Τα κρούσματα αυξήθηκαν κατά 544 το 24ωρο έως τις 9 το πρωί.

Σε συνέντευξη Τύπου το απόγευμα, ο Πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον ανέφερε ότι παρά τις κατά τόπους εξάρσεις του ιού, όπως στο Λέστερ όπου επιβλήθηκε τοπικό lockdown, έχει σημειωθεί μεγάλη πρόοδος στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Πρόσθεσε ότι θέλει να ανοίξει όλους τους τομείς της οικονομίας το συντομότερο δυνατό, τονίζοντας ότι για να γίνει αυτό οι πολίτες θα πρέπει τηρήσουν τους κανόνες επιδεικνύοντας υπευθυνότητα από αύριο, όταν θα ανοίξουν οι παμπ, τα εστιατόρια και τα περισσότερα τουριστικά αξιοθέατα.

Σε διαφορετική περίπτωση και αν υπάρξουν νέες εξάρσεις του ιού, δε θα διστάσει να επιβάλει ξανά τοπικούς περιορισμούς.

«Μείνετε σε εγρήγορση, ελέγξτε τον ιό, σώστε ζωές και απολαύστε το καλοκαίρι με ασφάλεια», είπε ο κ. Τζόνσον.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Η συνέντευξη του Αβέρωφ Νεοφύτου στον Φειδία Παναγιώτου, ήρθε σε μια στιγμή που ο ΔΗΣΥ βρίσκεται μπροστά σε μια συζήτηση, την οποία μέχρι τώρα μπορούσε να κρατά σε δεύτερο πλάνο: ποιος θα οδηγήσει την παράταξη στις Προεδρικές του 2028. Οι ενδιαφερόμενοι είναι γνωστοί. Η Αννίτα Δημητρίου, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης, έχουν ήδη μπει- με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- στο κάδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE