ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ του Δ.Σ. της Ανόρθωσης – ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ προϋπολογισμοί και οικονομικές καταστάσεις (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ του Δ.Σ. της Ανόρθωσης – ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ προϋπολογισμοί και οικονομικές καταστάσεις (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου της Ανόρθωσης, με την οποία ενημερώνει για τα όσα έγιναν στη σημερινή ετήσια Γενική Συνέλευσης της Εταιρείας.

Αναλυτικά:

“Ολοκληρώθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση της Εταιρείας, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αίθουσα Κυριάκος Θεοχάρους στο Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος.

Τις εργασίες της συνέλευσης χαιρέτισε ο πρόεδρος της Εταιρείας, κ. Ευγένιος Χαμπουλλάς, ο οποίος αναφέρθηκε στα πεπραγμένα του διοικητικού συμβουλίου κατά την διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου 2019-20, ευχαριστώντας τον μεγαλομέτοχο κ. Χρήστο Πουλλαΐδη, τον Πρόεδρο του Σωματείου κ. Χρήστο Χατζηστεφάνου και τους υπόλοιπους μετόχους.

Ακολούθως, έγινε αναφορά στον προϋπολογισμό της περιόδου 2020-21 από τον οικονομικό σύμβουλο της Εταιρείας, κ . Θεόδωρο Θεοδούλου. Επιπλέον παρουσιάστηκε η κατάσταση της αποπληρωμής των χρεών της προηγούμενης ποδοσφαιρικής περιόδου.

Στην συνέχεια αναλύθηκαν οι Οικονομικές Καταστάσεις της Εταιρείας για την περίοδο 01/01/19 μέχρι και την 31/12/19, από τον ελεγκτή της Εταιρείας, κ. Σάββα Τουμάζου.

Η Γενική Συνέλευση ενέκρινε τους προϋπολογισμούς και τις οικονομικές καταστάσεις και επαναδιόρισε τους ελεγκτές Predeevo LTD.

Ταυτόχρονα, για την επόμενη διετία επανεκλέγηκαν ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας (Πρόεδρος Ευγένιος Χαμπουλλάς, Αναπληρωτής Πρόεδρος Ανδρέας Πουλλαΐδης, Ανδρέας Ανδρέου, Παναγιώτης Σαλαφώρης, Παναγιώτης Παναγή, Γιάννος Κωνσταντίνου).

Τέλος, η Γενική Συνέλευση ολοκληρώθηκε με την υιοθέτηση Ειδικού Ψηφίσματος για την τροποποίηση του Καταστατικού Εγγράφου της Εταιρείας, με τρόπο ώστε να επιτρέπεται η ειδοποίηση για Γενική Συνέλευση της Εταιρείας μέσω ανάρτησης στην ιστοσελίδα της Εταιρείας. Περαιτέρω τροποποιήθηκε το Καταστατικό με τρόπο ώστε να επιτρέπεται η αλλαγή του αριθμού των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της Εταιρείας”.

      

The post ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ του Δ.Σ. της Ανόρθωσης – ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ προϋπολογισμοί και οικονομικές καταστάσεις (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top