ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά μεταξύ Δένειας και Κοκκινοτριμιθιάς - Νέα πυρκαγιά εντός νεκρής ζώνης

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά μεταξύ Δένειας και Κοκκινοτριμιθιάς - Νέα πυρκαγιά εντός νεκρής ζώνης

Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά σε χόρτα και χαμηλή άγρια βλάστηση που εκδηλώθηκε το απόγευμα (15/7) μεταξύ των χωριών Δένειας και Κοκκινοτριμιθιάς, της Επαρχίας Λευκωσίας.

Σύμφωνα με νεότερο Tweet του Εκπροσώπου Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέα Κεττή, η φωτιά κατέκαυσε έκταση περίπου 5 δεκαρίων.

Έχουν επηρεαστεί από την πυρκαγιά πρόχειρα υποστατικά και περιφράξεις κατοικιών, καθώς και μία υδραντλία νερού.

Οι δυνάμεις πυρόσβεσης συνεχίζουν με την ασφάλιση της περιμέτρου, τις τελικές κατασβέσεις και την αντιμετώπιση τυχόν αναζωπυρώσεων.

Στο μεταξύ, νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε το απόγευμα εντός της νεκρής ζώνης σε ξηρά χόρτα και χαμηλή άγρια βλάστηση παρά το χωριό Ποταμιά.

Όπως γράφει ο κ. Κεττής στον προσωπικό λογαριασμό του, στο Twitter, δύο πυροσβεστικά οχήματα από Σταθμούς Λευκωσίας και με συνοδεία των Ηνωμένων Εθνών θα επιχειρήσουν στην κατάσβεση της.

Αναφέρει, τέλος, πως ανάλογα με την εξέλιξη θα ακολουθήσει νεότερο μήνυμα.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top