ΠΑΦΟΣ: Μεγάλη εκδήλωση διαμαρτυρίας από τους ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής

ΠΑΦΟΣ: Μεγάλη εκδήλωση διαμαρτυρίας από τους ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής

Τα ενοίκια, η φορολογία, η περαιτέρω στήριξη κέντρων τουριστικών περιοχών από το κράτος, οι πολλές καταγγελίες που καταγράφονται στην Πάφο ήταν μερικά εκ των θεμάτων που απασχόλησαν την συνάντηση του ΣΙΚΑΠ με ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής Πάφου στην παρουσία του προέδρου της ΟΣΙΚΑ Νεόφυτου Θρασυβούλου, κατά τη διάρκεια της οποίας αποφασίστηκε όπως γίνει εκδήλωση διαμαρτυρίας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στη συγκέντρωση το ΔΣ ΣΙΚΑΠ έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης από τους παρευρισκόμενους ιδιοκτήτες κέντρων για να συνεχίσει το έργο του σε αυτή τη δύσκολη περίοδο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Μετά την ενημέρωση που έγινε, πήραν το λόγο οι ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής και αναφέρθηκαν στους προβληματισμούς τους,ενώ όπως αναφέρεται, ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος και διαπιστώθηκε πως υπάρχει συσπείρωση.

Επιπρόσθετα στο πλαίσιο της συνάντησης συμφωνήθηκε, όπως την ερχόμενη εβδομάδα γίνει μεγάλη εκδήλωση διαμαρτυρίας και στην Πάφο, στην οποία αναμένεται να δώσουν το παρών τους πάρα πολλοί ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής. 

Όπως αναφέρεται μαζί με τον ΣΙΚΑΠ στην εκδήλωση διαμαρτυρίας θα είναι η ΠΟΒΕΚ καθώς και άλλοι κλάδοι που έχουν επηρεαστεί από τον κορωνοϊό. 

Σημειώνεται πως η μέρα και ώρα της εκδήλωσης θα ανακοινωθεί σύντομα.  Εκδηλώσεις διαμαρτυρίας θα γίνουν σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.