Aνατριχιαστικό βίντεο: Καρέ – καρέ η επίθεση με τσεκούρι στην Κοζάνη

Aνατριχιαστικό βίντεο: Καρέ – καρέ η επίθεση με τσεκούρι στην Κοζάνη

Ένα ανατριχιαστικό βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας, το οποίο δείχνει καρέ – καρέ την επίθεση με το τσεκούρι που έγινε στην Κοζάνη την Πέμπτη 16/07, όταν 45χρονος τραυμάτισε τέσσερα άτομα, εκ των οποίων τους δύο σοβαρά.

Στο βίντεο φαίνεται η είσοδος του δράστη στην ΔΟΥ. Τίποτα δεν προδίδει τι θα ακολουθήσει. Ο άνδρας με τη γενειάδα και το σάκο, πηγαινοέρχεται στον διάδρομο της εφορίας. Κάποια στιγμή, ανοίγει μια πόρτα και αρχίζει να χτυπά ανελέητα με το τσεκούρι μια υπάλληλο. Οι συνάδελφοί της αρχίζουν και τρέχουν αλλόφρονες για να ξεφύγουν.

Ο δράσης συνεχίζει απτόητος και με μανία. Βρίσκει άλλη μια εφοριακό και της επιτίθεται με μανία και καταφέροντάς της αλλεπάλληλες τσεκουριές. Επικρατεί αλλοφροσύνη.

Λεπτά αργότερα, ο θαρραλέος προϊστάμενος της ΔΟΥ, σπεύδει και προσπαθεί να σταματήσει τον οπλισμένο με τσεκούρι δράστη. Ακολουθούν εναγώνια λεπτά πάλης. Στην πορεία άλλοι δύο σπεύδουν σε βοήθεια του προϊσταμένου και καταφέρνουν να το ακινητοποιήσουν.

Δείτε το βίντεο που δημοσιοποίησε το Protothema.gr - Προσοχή: Σκληρές εικόνες

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δημήτρης Παπαδάκης στο «T»: «Είμαι ευγνώμων απέναντι στον κόσμο της ΕΔΕΚ - Υπάρχει ένα μακρύ χέρι στο κόμμα, κάποιοι φοβούνται την επιστροφή μας»

Δημήτρης Παπαδάκης στο «T»: «Είμαι ευγνώμων απέναντι στον κόσμο της ΕΔΕΚ - Υπάρχει ένα μακρύ χέρι στο κόμμα, κάποιοι φοβούνται την επιστροφή μας»

Ο τέως Ευρωβουλευτής της ΕΔΕΚ και επι σειρά ετών σημαντικό στέλεχος του κόμματος Δημήτρης Παπαδάκης, αναφέρεται στα γεγονότα που οδήγησαν στη ρήξη του με την ηγεσία του κόμματος. Αναφέρεται στο περιστατικό που, όπως τονίζει, αποτέλεσε το «οριστικό τέλος» της σχέσης του με την ΕΔΕΚ. Παρά την ένταση και τον πόλεμο που –όπως περιγράφει– δέχθηκε από την τότε ηγεσία, υπό τον Μαρίνο Σιζόπουλο, δηλώνει ότι παραμένει ευγνώμων προς τη βάση του κόμματος, η οποία τον στήριξε σε δύο ευρωεκλογικές αναμετρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE