ΚΥΠΡΟΣ: Πραγματοποιήθηκε η επιμνημόσυνος δέηση υπέρ των πεσόντων αξιωματικών και οπλιτών στην τουρκική εισβολή

ΚΥΠΡΟΣ: Πραγματοποιήθηκε η επιμνημόσυνος δέηση υπέρ των πεσόντων αξιωματικών και οπλιτών στην τουρκική εισβολή

Πραγματοποιήθηκε το πρωί (20/7) στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας, η επιμνημόσυνος δέηση υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των πεσόντων αξιωματικών και οπλιτών κατά την τουρκική εισβολή του 1974, που τελέστηκε με αφορμή τη σημερινή επέτειο της αποφράδας ημέρας.

Η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία της Κύπρου απέτισε φόρο τιμής στους ηρωικώς πεσόντες για την υπεράσπιση της Κύπρου, παρουσία του Προεδρεύοντος της Δημοκρατίας, Προέδρου της Βουλής, Δημήτρη Συλλούρη.

Την Ελλάδα εκπροσώπησαν ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Νικόλαος Παναγιωτόπουλος και ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων Δημήτρης Καιρίδης.

Παρέστησαν ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης, ο Υπουργός Άμυνας Χαραλάμπος Πετρίδης, ο Επίτροπος Προεδρίας Φώτης Φωτίου, ο Επίτροπος Εθελοντισμού και ΜΚΟ Γιάννης Γιαννάκη, αρχηγοί και εκπρόσωποι των κοινοβουλευτικών κομμάτων.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο επικεφαλής του ΑΛΜΑ Οδυσσέας Μιχαηλίδης, σε μια εκτενή συνέντευξη στο «Τ» μιλά για όλους και για όλα. Λίγες μέρες μετά την εξαγγελία των πρώτων υποψηφίων βουλευτών, ο κ. Μιχαηλίδης αναλύει τις θέσεις του ΑΛΜΑ και σημειώνει ότι το κόμμα, δεν πρόκειται να γίνει μέρος του κατεστημένου.

BEST OF TOTHEMAONLINE