ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχεις καφετέρια, μπαράκι ή πρακτορείο στοιχημάτων; - Τόσα θα στοιχίζει η δημόσια προβολή της CYTA για την κοινή πλατφόρμα

Έχεις καφετέρια, μπαράκι ή πρακτορείο στοιχημάτων; - Τόσα θα στοιχίζει η δημόσια προβολή της CYTA για την κοινή πλατφόρμα

Το θέμα με τη δημιουργία μιας κοινής τηλεοπτικής πλατφόρμας μεταξύ CYTA, Primetel και Cablenet απασχολεί μεγάλη μερίδα φίλαθλου και μη κοινού στην Κύπρο.

Του Ανδρέα Κόκκινου

Η ιστοσελίδα μας, μετά και από απαίτηση πολλών αναγνωστών έκανε τη δική της έρευνα που αφορά το κόστος που θα έχει η χρήση της πλατφόρμας από τη CYTA για χώρους δημόσιας ή μαζικής προβολής αθλητικών γεγονότων.
 
Σύμφωνα με όσα καταφέραμε να αλιεύσουμε το μηνιαίο κόστος της πλατφόρμας για δημόσια προβολή με τη χρήση ενός αποκωδικοποιητή έχει τιμολογηθεί στα 280 ευρώ, με δύο αποκωδικοποιητές στα 450 ευρώ ενώ με τρεις στα 600 ευρώ.
 
Στο πακέτο αυτό θα συμπεριλαμβάνονται -πέραν φυσικά των αγώνων κυπριακού πρωταθλήματος και κυπέλλου- το Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ, οι αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ, το Καμπιονάτο, η Μπουντεσλίγκα αλλά και η Πριμέρα Ντιβιζιόν. Πέραν όμως της κυπριακής και ευρωπαϊκής δράσης που αφορά το ποδόσφαιρο οι συνδρομητές θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν και διάφορα άλλα αθλητικά γεγονότα όπως η Φόρμουλα 1, το Moto GP, αγώνες από το μαγικό κόσμο του ΝΒΑ αλλά και τένις.
 
Η αναβάθμιση αυτή θα ισχύσει από τη 13η Αυγούστου ενώ όπως ενημερωθήκαμε η εγκατάσταση θα γίνεται χωρίς επιπλέον χρέωση, είτε αυτή αφορά νέους είτε υφιστάμενους συνδρομητές.
 
Αξίζει ν’αναφερθεί πως στη συνομιλία μας με τον Εκπρόσωπο Τύπου της CYTA, κύριο Λευτέρη Χρίστου προσπαθήσαμε να αλιεύσουμε λεπτομέρειες για την αποκλειστικότητα που ενδέχεται να έχει η CYTA όσον αφορά τις δημόσιες προβολές -όπως αναφέρθηκε σε ρεπορτάζ βασισμένο σε πληροφορίες του ThemaSports- αλλά και τις όποιες πρόνοιες έχουν συμφωνηθεί με τις Primetel και Cablenet αφού όπως αντιλαμβανόμαστε τα έσοδα από τις εκατοντάδες καφετέριες, μπαράκια, μπυραρίες, εστιατόρια και πρακτορεία στοιχημάτων θα είναι αρκετά μεγάλα.
 
Να τονίσουμε πως ο ίδιος ο κύριος Χρίστου απέφυγε να επιβεβαιώσει τα ‘περί αποκλειστικότητας’ αλλά και τα ‘περί συμφωνιών με τις υπόλοιπες δύο εταιρείες‘ που αφορούν τα ζητήματα δημόσιας προβολής αναφέροντας μας πως πρέπει να περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις αλλά και τους τιμοκαταλόγους των πακέτων από Primetel και Cablenet.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top