ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Αν τελικά φορέσει ο Βούρος τα πράσινα, τότε… Τα περίεργα έγγραφα που ζήτησε ο Δώνης» – Όλες οι φήμες της ημέρας

«Αν τελικά φορέσει ο Βούρος τα πράσινα, τότε… Τα περίεργα έγγραφα που ζήτησε ο Δώνης» – Όλες οι φήμες της ημέρας

Καθημερινά οι πληροφορίες πέφτουν με τη μορφή καταιγίδας. Πριν όμως, οι ειδήσεις γίνουν ανακοινώσεις, έχουν ξεκινήσει από το επίπεδο της φημολογίας.

Εδώ, κάθε μέρα, στο newsroom του SDNA, σταχυολογούμε για εσάς, τα μεγάλα ή τα ψιλά γράμματα ειδήσεων που δημοσιεύονται ή κυκλοφορούν και σας τα παραδίδουμε στην… πόρτα. Έτσι θα έχετε πλήρη εικόνα για όσα παίζουν στην αθλητική «πιάτσα» σε επίπεδο μεταγραφών και όχι μόνο φυσικά.

* Δύσκολες οι αποχωρήσεις. Πόσο, μάλλον, όταν υπάρχει και συναίσθημα σε αυτές. Δεύτερη ματιά όμως, δεν κάνει να ρίχνεις προς τα πίσω. Ό,τι είχε να μαζέψει από το Κορωπί τις τελευταίες μέρες ο Δώνης, το μάζεψε. Εντύπωση πάντως προκάλεσε που ζήτησε από τους ανθρώπους της ομάδας να μεταφράσουν και να φωτοτυπήσουν κάποια απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα. Καταλαβαίνετε αυτό που καταλαβαίνω και εγώ (και όχι μόνο δηλαδή); (SPORTIME)

* Επιμένουν οι Κύπριοι για το φλερτ της Πανάθας και του Βούρου.  Ο Πραξιτέλης, που βρέθηκε και στο στόχαστρο του ΟΦΗ, μπορεί να ανατρέψει πλήρως τα δεδομένα για την αμυντική γραμμή του «τριφυλλιού. Να πούμε εδώ ότι πρόκειται για μία απ’ τις επιλογές της ΠΑΕ, αν και τον παίκτη γνωρίζει και ο Ρόκα. Αν τελικά φορέσει ο Βούρος τα πράσινα, τότε η επέκταση του συμβολαίου με τον Σένκεφελντ θα δυσκολέψει αρκετά, με τον Ισπανό τεχνικό διευθυντή να΄χει το πάνω χέρι στην όποια διαπραγμάτευση. (SPORTDAY)

* Ο Ελ Αραμπί -μην ασχολείστε- δεν το κουνάει, αλλά ακόμη και για την κουβέντα που κάνουμε να φύγει, η επιλογή αντικαταστάτη του δεν θα είναι ένας παίκτης που περπατάει πλέον στα 36 και από την άλλη, αν δεν «κάτσει» ο Χασάν (που θ΄αργήσει, αλλά θα «κάτσει», απλώς λέμε τώρα…), δεν θα πάει ο Ολυμπιακός να φέρει τέτοιας ηλικίας φορ (σε συνδυασμό με τα 34- του χρόνου- του Ελ Αραμπί) πληρώνοντας τον ένα τσουβάλι λεφτά για να είναι ρεζέρβα. Πάμε παρακάτω, λοιπόν… (SPORTIME)

* Τώρα που τελειώνουν τα πρωταθλήματα σε όλη την Ευρώπη, θα αρχίσει σιγά σιγά και ο μεταγραφικός σχεδιασμός των ομάδων. Φημολογείται ότι κάτι θα έρθει για τον Σεμέδο και θα είναι από… Πορτογαλία μεριά. Το μυαλό  μας αναπόφευκτα πάει στην Μπενφίκα, αλλά μην το έχετε και δεδομένο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα «σκάσει» προσφορά στην πειραϊκή ΠΑΕ, αλλά ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει ότι είναι σκληρός διαπραγματευτής. Δεν ξεπουλάει, αλλά πουλάει με υπεραξία. (ΦΩΣ)

* Με τον Χασάν να αποτελεί συμπάθεια του Μαρτίνς και να βγάζει αξιοπρεπώς το μεροκάματο, η προσθήκη του Σισέ μοιάζει περιττή. Αν, βέβαια, θεωρήσουμε δεδομένη την παραμονή και του Ελ Αραμπί, ο οποίος σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Στον Πειραιά, άλλωστε εξέφραζαν απορίες πως αγνόησαν τον 35χρονο Αφρικανό οι μεγάλες ομάδες της Τουρκίας παρά την εξαιρετική σεζόν που έκανε. Μόνον απ΄ τα ρεπορτάζ της Μπεσίκτας πέρασε το όνομα του Σισέ και δίχως να΄χουν οι «αετοί»  ιδιαίτερη ζέση. (SPORTDAY)

* Στον ΠΑΟΚ έχουν έτοιμο τον αντικαταστάτη του Μάτος στην περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά με τον Λέο. Ο Ροντρίγκο έχει μείνει όλη τη σεζόν στα αζήτητα, αλλά στα πλέι οφ πήρε χρόνο συμμετοχής και τον αξιοποίησε. Σε κάθε ματς εμφανιζόταν και πιο βελτιωμένος. Με συνέπεια βέβαια, να «ζώσουν τα φίδια» τον Μάτος. Ο τελευταίος πόνταρε στην έλλειψη αντικαταστάτη ώστε να εξασφαλίσει την επέκταση του συμβολαίου του με τους δικούς του όρους. (SPORTDAY)

* Από το καλό στο καλύτερο πάει η αποθεραπεία του Λεονάρντο Κούτρη. Ο Έλληνας μπακ δουλεύει αρκετά σκληρά αυτές τις ημέρες προκειμένου να επανέλθει στη δράση όσο πιο γρήγορα γίνεται. Πάντως στον Ολυμπιακό είναι αρκετά ικανοποιημένοι από την κατάσταση της αποθεραπείας του. Σύντομα αναμένεται να επιστρέψει στη δράση, αλλά ακόμη έχει δρόμο μπροστά του και δεν υπάρχει λόγος βιασύνης. (ΦΩΣ)

* Ο Σισέ ζητάει 1,5 «χαρτί» ετησίως. Και ακατέβατα. Η Μπεσίκτας έχει φτάσει στο 1,2 το ναι του Σενεγαλέζου δεν το έχει πάρει. Αυτά τα λεφτά στον Ολυμπιακό δεν τα δίνουν για κανέναν λόγο και κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη. Και φυσικά σε αυτές συμπεριλαμβάνω τις αγωνιστικές. (SPORTIME)

* Από τη στιγμή που ο Πέδρο Μαρτίνς αρνήθηκε την πρόταση της Φλαμένγκο, οι Βραζιλιάνοι έστρεψαν την προσοχή τους στον Λεονάρντο Ζαρντίμ. Χτύπησαν την πόρτα του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, αλλά όπως μετέδιδαν χθες τα Μέσα της Βραζιλίας ο Πορτογάλος αρνήθηκε και αυτός την πρόταση της Φλαμένγκο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της. (ΦΩΣ)

* Το πήρε το ραπόρτο – αρμοδίως- ο Σωκράτης. Εμμέσως μεν, ευγενικά, αλλά σαφέστατα. Δεν βρίσκεται στις βασικές επιλογές του Αρτέτα, καλό θα ήταν (όπως του μεταφέρθηκε) να βρει ομάδα για να συνεχίσει εκτός Emirates την καριέρα του. Σύσταση, φιλική κουβέντα, μεταξύ συνεργατών η συγκεκριμένη, όχι απαίτηση ή εντολή. Και, όχι μη βιάζεστε και μην δω και άλλα σεναριάκια περί Ελλάδας. Δεν γυρίζει. Ακόμη (SPORTIME)

* Ο Σάκης Τσιώλης αναμένεται να επιστρέψει στον Βόλο για να αναλάβει αυτή τη φορά τον ΝΠΣ και όχι φυσικά τον Ολυμπιακό. Ο έμπειρος τεχνικός είναι σε ανοιχτή γραμμή με την ΠΑΕ και φυσικά τον Αχιλλέα Μπέο, με τον οποίο είχαν άψογη συνεργασία στον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά για την ώρα δεν υπάρχει οριστική συμφωνία. Όλα δείχνουν βέβαια πως εκεί πάμε και μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. (ΦΩΣ)

Πηγή: www.sdna.gr

The post «Αν τελικά φορέσει ο Βούρος τα πράσινα, τότε… Τα περίεργα έγγραφα που ζήτησε ο Δώνης» – Όλες οι φήμες της ημέρας appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έτρεχε η Πυροσβεστική: Κατοικίες «τυλίχθηκαν» στις φλόγες από αναμμένο καντήλι και κερί

Σήμερα η ένσταση Οδυσσέα στο αίτημα Σαββίδη για παύση του - Πολυσέλιδη η έκθεση

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Βρέθηκε εκτός δρόμου, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε όχημα - Τραυματίστηκαν 5 πρόσωπα - Η κατάσταση της υγείας τους  

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Φορτηγό συγκρούεται με αυτοκίνητο και κρέμεται στο κενό από γέφυρα στις ΗΠΑ - Ο τρόμος της οδηγού

Μενίδι: «Όταν την είδα έβγαλα το μαχαίρι και άρχισα να την μαχαιρώνω» - Η κυνική ομολογία του δολοφόνου της 40χρονης - Βίντεο



Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Στη Λευκωσία σήμερα η Υπουργική Σύνοδος για το μεταναστευτικό - Στο επίκεντρο το ζήτημα της Συρίας

Το ζήτημα της Συρίας και η επαναξιολόγηση του καθεστώτος περιοχών της χώρας, θα βρεθούν σήμερα στο επίκεντρο της Υπουργικής Συνόδου για το μεταναστευτικό, το οποίο πραγματοποιείται στη Λευκωσία με πρωτοβουλία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Στη Σύνοδο θα συμμετάσχουν υπουργοί και αξιωματούχοι από την Ελλάδα, την Τσεχία, την Αυστρία, την Πολωνία, τη Δανία, την Ιταλία και τη Μάλτα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top