ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συμφωνία που φέρνει πιο κοντά τον Στέρλνιγκ!

Συμφωνία που φέρνει πιο κοντά τον Στέρλνιγκ!

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Αdidas, το οποίο πέρα από μεγαλύτερες απολαβές μπορεί να τον φέρει στην Ρεάλ Μαδρίτης.

ΟΡαχίμ Στέρλινγκ θα υπογράψει χορηγία με την Αdidas, η οποία θα του αποφέρει υψηλές αποδοχές, αλλά και να τον φέρει πιο κοντά στη Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με δημοσίευμα των Times. Ο λόγος είναι ότι η Αdidas είναι η εταιρεία αθλητικών ειδών η οποία ντύνει τη Ρεάλ Μαδρίτης, σε αντίθεση με την Μάντσεστερ Σίτι, η οποία συνεργάζεται με την Puma.

Όπως εξηγεί το δημοσίευμα, τα κοινά συμβόλαια μπορούν να φέρουν πιο κοντά τον Άγγλο winger στο Σαντιάγο Μπερναμπέου. Ο Στέρλινγκ έχει συμβόλαιο με την Σίτι μέχρι το 2023. Εάν είχε τιμωρηθεί η Σίτι από το CAS η υπόθεση θα ήταν πιο απλή για τους πρωταθλητές Ισπανίας.

Ο 25χρονος υπολογίζεται κανονικά από τον Πεπ Γκουαρδιόλα, καθώς ο Ισπανός τεχνικός τον χρησιμοποιεί τακτικά στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Την φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί 48 φορές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό 27 γκολ και 9 ασίστ.

Πηγή: Sport24.gr

The post Συμφωνία που φέρνει πιο κοντά τον Στέρλνιγκ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top