ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ: Συνελήφθη στα κατεχόμενα 26χρονος που καταζητείται για σοβαρό έγκλημα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Συνελήφθη στα κατεχόμενα 26χρονος που καταζητείται για σοβαρό έγκλημα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Συνελήφθη στα κατεχόμενα ο 26χρονος, Jagtar Singh, ο οποίος καταζητείται από την Αστυνομία για υπόθεση απαγωγής και ληστείας εναντίον του Popa Andrei από την Λάρνακα.

Του Άντρου Ιωάννου

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν Μέσα των κατεχομένων, ο 26χρονος πέρασε "παράνομα" από τις ελεύθερες στις κατεχόμενες περιοχές την Παρασκευή (24/07).

Πιο συγκεκριμένα, ο 26χρονος φέρεται να πέρασε από μια περιοχή μεταξύ της Κατωκοπιάς και της Αυλώνας, ενώ κατά την σύλληψη, διενεργήθηκε τεστ κορωνοϊού με αρνητική ένδειξη.

Πέραν τούτου, αναφέρεται ότι θα εξεταστούν τα πλάνα από κάμερες τις περιοχής, ενώ ταυτόχρονα θα εξεταστεί αν ο 26χρονος εμπλέκεται σε κάποιο έγκλημα στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες στα κατεχόμενα, εναντίον του 26χρονου εκδόθηκε διάταγμα προσωποκράτησης για περίοδο τριών ημερών.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο 33χρονος Popa Andrei, αγνοείται από την Τετάρτη (22/07). Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, για τον 33χρονο υπάρχει μαρτυρία ότι απήχθει μετά από ληστεία, ενώ υπάρχουν φοβίες για τα χειρότερα σχετικά με την κατάσταση της υγείας του.

Δείτε την σχετική φωτογραφία κατά την προσαγωγή του 26χρονου στο ψευδοδικαστήριο για τους σκοπούς έκδοσης "διατάγματος" προσωποκράτησής του:

Güney’de suç işleyip  kaçtığından şüphe ediliyor

Όπως είχαμε γράψει και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, ο 33χρονος Πόπα Αντρέι είχε αναχωρήσει από την οικία του λίγο μετά τις 14:00 το απόγευμα της 22ης Ιουλίου, μαζί με άλλα δύο πρόσωπα, ηλικίας 26 και 25 χρόνων. Ο πρώτος αναζητείται, ενώ ο δεύτερος συνελήφθη.

Στις 15:20 της ίδιας μέρας ο 33χρονος φέρεται να επικοινώνησε τηλεφωνικά με φιλικό του πρόσωπο και να του ανάφερε ότι ο 26χρονος και ακόμα ένας άνδρας τον μετέφεραν σε άγνωστη του περιοχή και αφού πρώτα του επιτέθηκαν, τον λήστεψαν. Ήθελαν, ταυτόχρονα, να πάρουν και το κινητό του τηλέφωνο. Από εξετάσεις που διενήργησαν μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας, διαπιστώθηκε ότι το τηλέφωνο του 33χρονου ελλείποντα απενεργοποιήθηκε στις 15:40 της 22ης Ιουλίου. Από τότε η τύχη του αγνοείται…

Ο 33χρονος ήρθε σχετικά πρόσφατα στην Κύπρο για μόνιμη εγκατάσταση. Η Αστυνομία εκτιμά ότι οι όποιες διαφορές είχε ο 33χρονος με άλλα πρόσωπα, πιθανόν και να προϋπήρχαν όταν αυτός βρισκόταν ακόμα στη χώρα του.

Παρόλο που έχει περάσει σχεδόν μία εβδομάδα από την εξαφάνισή του και έχουν γίνει συλλήψεις υπόπτων προσώπων στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, εντούτοις ο 33χρονος δεν έχει δώσει ακόμα σημεία ζωής, γεγονός που κάνει τους ανακριτές του ΤΑΕ Λάρνακας να εξετάζουν το χειρότερο σενάριο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top