ΑΤΑΚΑ για το πρωτόκολλο: «Υπάρχει ανησυχία…»

ΑΤΑΚΑ για το πρωτόκολλο: «Υπάρχει ανησυχία…»

Ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Super Sport 104.0, στάθηκε και στο πρωτόκολλο της ΚΟΠ, τονίζοντας πως υπάρχει ανησυχία λόγω της έξαρσης κρουσμάτων και όλα πρέπει να γίνουν πολύ προσεχτικά.

Η τοποθέτηση του: 

«Πρέπει να πω ότι ανησυχούμε διότι υπάρχει έξαρση των κρουσμάτων, έρχεται και το πρωτάθλημα, για όνομα του Θεού να μην κάνουμε καμιά σοβαρή ζημιά, χρειάζεται συνεννόηση και συντονισμός για να είμαστε έτοιμοι για όλα. Αν δεν το αντιληφθεί ο κόσμος και να το ακολουθήσει, τότε θα έχουμε αποτύχει, χρειάζεται βούληση και θέληση και από τον κόσμο. Θεωρούμε ότι δεν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα από πλευράς πρωτοκόλλου και όλοι οι ενδιαφερόμενοι έχουν σημαντικό ρόλο να διαδραματίσουν. Αν υπάρχουν κρούσματα στις ομάδες, τότε είναι οι πρώτες που πρέπει να έχουν την έγνοια και έχουν σημαντικότατο ρόλο να παίξουν».

The post ΑΤΑΚΑ για το πρωτόκολλο: «Υπάρχει ανησυχία…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Χωρίς την παρουσία ΜΜΕ επιτόπου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 4 το απόγευμα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών την οποία φιλοξενεί στην οικία του στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας ο Ειδικός Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE