Νατάσα Καλογρίδη: Σε αυτό το ριάλιτι θα την δούμε

Νατάσα Καλογρίδη: Σε αυτό το ριάλιτι θα την δούμε

Η Μαρία Μπακοδήμου και “Το δικαστήριο” έρχονται και οι πρώτες συναντήσεις και συζητήσεις για τα πρόσωπα που θα βρίσκονται στην κριτική επιτροπή, άρχισαν.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την “Real” ένα πρόσωπο που συζήτησε για την μια θέση είναι και η Νατάσα Καλογρίδη.
Παράλληλα τα υπόλοιπα ονόματα που ακούγονται έντονα είναι ο  Βασίλης Ζούλιας, ο Γιάννης Μαρκετάκης, ο Σπύρος Πώρος αλλά και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.
]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE