ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανακοίνωση για τις επόμενες παραλαβές των εντός και εκτός έδρας επίσημων εμφανίσεων

Ανακοίνωση για τις επόμενες παραλαβές των εντός και εκτός έδρας επίσημων εμφανίσεων

Ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του Απόλλωνα:

“Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της ομάδας μας ότι τέλη Αυγούστου αναμένεται στο Apollon Official Store η νέα παραλαβή της εκτός έδρας επίσημης εμφάνισης (μαύρη φανέλα), ενώ περί τα τέλη Οκτωβρίου θα βρίσκεται στην Κύπρο και η επόμενη παραλαβή της εντός έδρας επίσημης εμφάνισης (λευκή φανέλα).

Η πιο πάνω εξέλιξη αποτελεί προϊόν της αγαστής συνεργασίας και συνεννόησης αναμεσά στον Απόλλωνα και τη χορηγό εταιρεία αθλητικού υλικού PUMA Football.

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ προχώρησε σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες έτσι ώστε να εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ανάγκες του κάθε φίλου του Απόλλωνα.

Υπενθυμίζουμε ότι η έκδοση της κάρτας συνεχίζεται κανονικά από το Apollon Official Store αλλά και διαδικτυακά στον πιο κάτω σύνδεσμο.
https://tickets.apollon.com.cy/

Για περισσότερες πληροφορίες 25-35-1954”.

The post Ανακοίνωση για τις επόμενες παραλαβές των εντός και εκτός έδρας επίσημων εμφανίσεων appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top