ΔΙΕΘΝΗ

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Πάνω από 5.200 νέα κρούσματα στην Ρωσία -Τι επικρατεί διεθνώς

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Πάνω από 5.200 νέα κρούσματα στην Ρωσία -Τι επικρατεί διεθνώς

Οι αρχές της Ρωσίας ανακοίνωσαν πάνω από 5.200 νέα κρούσματα Covid-19, ενώ οι αρχές των Φιλιππινών ανακοίνωσαν πάνω από 4.200 νέα κρούσματα.

Επιπρόσθετα, η Πολωνία ανακοίνωσε 843 νέα κρούσματα Covid-19, το Χονγκ Κονγκ κατέγραψε 69 νέα περιστατικά μόλυνσης και η Ινδονησία σημείωσε 2.277 νέα περιστατικά μόλυνσης και 65 νέους θανάτους από την COVID-19.


Ρωσία
 
Οι ρωσικές αρχές ανακοίνωσαν σήμερα 5.212 νέα κρούσματα κορωνοϊού, με τον συνολικό αριθμό τους να φθάνει τα 882.347 --ο τέταρτος υψηλότερος αριθμός περιστατικών Covid-19 στον κόσμο.
 
Ο επίσημος αριθμός των νεκρών αυξήθηκε σε 14.854 καθώς οι αρχές ανακοίνωσαν ότι 129 άνθρωποι έχασαν τη ζώη τους σε όλη τη χώρα τις τελευταίες 24 ώρες. 
 
Φιλιππίνες
 
Το υπουργείο Υγείας των Φιλιππίνων ανακοίνωσε σήμερα 4.226 νέα κρούσματα κορωνοϊού και 41 νέους θανάτους λόγω της Covid-19. 
 
Σε ανακοίνωσή του, το υπουργείο ανέφερε ότι το σύνολο των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων ανέρχεται σε 126.885 ενώ οι νεκροί φθάνουν τους 2.209, με το μεγαλύτερο ποσοστό των περιστατικών και των θανάτων να καταγράφονται στην πρωτεύουσα της χώρας, τη Μανίλα. 
 
Οι Φιλιππίνες, με πληθυσμό 107 εκατ. κατοίκων, βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης των χωρών της νοτιανατολικής Ασίας σε ό,τι αφορά τον αριθμό των κρουσμάτων, ενώ καταγράφει τον δεύτερο υψηλότερο αριθμό θανάτων στην περιοχή μετά την Ινδονησία. 
 
Πολωνία
 
Η Πολωνία κατέγραψε 843 νέα κρούσματα του κορωνοϊού σήμερα, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας στο Twitter, αριθμός που αποτελεί το έβδομο ημερήσιο ρεκόρ σε δύο εβδομάδες. 
 
Η Πολωνία έχει καταγράψει συνολικά 51.167 περιστατικά Covid-19 και 1.800 θανάτους.
 
 Χονγκ Κονγκ
 
Το Χονγκ Κονγκ ανέφερε σήμερα 69 νέα περιστατικά μόλυνσης από την COVID-19, από τα οποία τα 67 μεταδόθηκαν τοπικά, ενώ οι αρχές προσπαθούν να περιορίσουν την εξάπλωση ενός δεύτερου κύματος της πανδημίας, από τον προηγούμενο μήνα.
 
Περισσότεροι από 4.000 άνθρωποι έχουν μολυνθεί από το νέο κορωνοϊό στο Χονγκ Κονγκ, από τα τέλη Ιανουαρίου.
 
Χθες, είχαν καταγραφεί 89 περιστατικά νέων μολύνσεων, με την κυβέρνηση να ανακοινώνει ότι θα παρέχει δωρεάν εθελοντικά διαγνωστικά τεστ, στους κατοίκους του Χονγκ Κονγκ.
 
Ινδονησία
 
Η Ινδονησία ανέφερε σήμερα 2.277 νέα περιστατικά μόλυνσης από τον κορωνοϊό και 65 νέους θανάτους, σύμφωνα με τα στοιχεία που αναρτήθηκαν στην ηλεκτρονική σελίδα του υπουργείου Υγείας.
 
Ο συνολικός αριθμός των μολύνσεων από την COVID-19 ανέρχεται σε 123.503 περιστατικά, με 5.658 θανάτους, όπως δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Υγείας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top