ΕΔΕΚ: Μυριάνθους και Χαννίδης ζητούν το μητρώο των μελών του κόμματος
Δεν λέει να κοπάσει η θύελλα στην ΕΔΕΚ, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη του Προέδρου του κόμματος, που θα πραγματοποιηθούν την 1η Ιουνίου.
Η Ομόνοια εάν περάσει το εμπόδιο της Αραράτ Αρμενίας στον α΄ προκριματικό γύρο, τότε θα βρεθεί στον β΄ προκριματικό γύρο, έχοντας πιθανούς αντιπάλους μία από Λέγκια Βαρσοβίας (Πολωνία) / Drita (Κόσοβο) / Λίνφιλντ (Βόρειο Ιρλανδία), την ομάδα που θα περάσει από το ζευγάρι Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ) – Ρίγα (Λετονία), καθώς και μία εκ των Μόλντε (Νορβηγία) και Kups (Φινλανδία).
Στην επίσημη της ιστοσελίδα αργά το βράδυ της Κυριακής η Ομόνοια ανάρτησε το εξής:
«Η ομάδα μας, εάν πάρει την πρόκριση στον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League απέναντι στην Αραράτ, θα κληθεί να αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο αντίπαλο που θα προκύψει από τους νικητές των ακόλουθων τριών ζευγαριών:
Λέγκια (Πολωνία) / Ντρίτα (Κόσοβο) ή Λίνφιλντ (Β.Ιρλανδίας)
Μακάμπι Τελ-Αβίβ (Ισράηλ) / Ρίγα (Λετονία)
Μόλντε (Νορβηγία) / Κούπιο (Φινλανδία)
Η κλήρωση για τον 2ο προκριματικό θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 13:00».
The post ΠΡΟΚΛΗΡΩΣΗ για Ομόνοια αν περάσει Αραράτ – Οι ΠΙΘΑΝΟΙ για Β’ προκριματικό! appeared first on Thema Sports.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις