ΚΥΠΡΟΣ: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή του 14μηνου βρέφους που έπεσε σε πισίνα

ΚΥΠΡΟΣ: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή του 14μηνου βρέφους που έπεσε σε πισίνα

Ολοκληρώθηκε η νενομισμένη νεκροτομή στην σορό του 14μηνου βρέφους που απεβίωσε το πρωί της Τρίτης (11/08).

Την νεκροτομή διενήργησε την Τετάρτη (12/08) η ιατροδικαστής της Δημοκρατίας, Αγγελική Παππέτα, η οποία πήρε δείγματα από την σορό του άτυχου βρέφους για εργαστηριακές εξετάσεις που αναμένεται να ρίξουν φως στα αίτια του θανάτου του κοριτσιού.

Θυμίζουμε ότι το βρέφος έπεσε σε πισίνα οικίας στο Παραλίμνι την Παρασκευή (07/08), ενώ νοσηλευόταν για τέσσερις μέρες διασωληνωμένο στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Το 14μηνο αγγελούδι απεβίωσε τελικά το πρωί της Τρίτης (11/08), ενώ η Αστυνομία συνεχίσει τις εξατάσεις προκειμένου να διαφανούν οι συνθήκες που σημειώθηκε το περιστατικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει Χαν πριν τη συνάντηση με Ερχιουρμάν ο ΠτΔ - Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο για την Παρασκευή

Βλέπει Χαν πριν τη συνάντηση με Ερχιουρμάν ο ΠτΔ - Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο για την Παρασκευή

Με την ίδια εποικοδομητική στάση, με τη νηφαλιότητα αλλά και την πολιτική βούληση που μας χαρακτηρίζει, διατηρώντας ως μοναδικό στόχο την επανεκκίνηση της διαδικασίας ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, θα προσέλθουμε αύριο στη συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, σημειώνοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει συγκαλέσει για την προσεχή Παρασκευή, σύσκεψη του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE