ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέα Σαλαμίνα-Αλκή: Το Post Game με το φακό της «Αθάνατης» – Ξεχωριστή αναφορά στον Φακούντο

Νέα Σαλαμίνα-Αλκή: Το Post Game με το φακό της «Αθάνατης» – Ξεχωριστή αναφορά στον Φακούντο

Νέα Σαλαμίνα – Αλκή (Post Game) – Ανάρτηση από την “Αθάνατη” στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Ένα δυνατό φιλικό έδωσε απόψε η ομάδα μας απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου (1-1). Ο προπονητής μας, Κύπρος Μούζουρος, είχε την ευκαιρία να δει την ομάδα αγωνιζόμενη σε ένα απαιτητικό παιχνίδι και έκανε αρκετές δοκιμές.

Σε γενικές γραμμές η εικόνα της ΑΛΚΗΣ ικανοποίησε και ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο είδε μια ομάδα που προσπαθεί να γίνει καλύτερη. Η παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών θα αξιολογηθεί από την τεχνική ηγεσία και θα γίνει δουλειά για να διορθωθούν ορισμένα λάθη ή αδυναμίες.

Ντεμπούτο με τη φανέλα της ΑΛΚΗΣ έκανε ο Ουρουγουανός μέσος Φακούντο Γκουτσόν, ο οποίος έδειξε από την πρώτη του παρουσία ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα μας να πετύχει το στόχο της. Η ίδια εκτίμηση γίνεται και για τα υπόλοιπα παιδιά, τα οποία δουλεύουν σκληρά και επιδιώκουν την ατομική τους βελτίωση.

Είμαστε χαρούμενοι γιατί βλέπουμε το οικογενειακό κλίμα να κάνει έντονη την παρουσία του και θέλουμε δίπλα μας και τον κόσμο της ΑΛΚΗΣ ο οποίος είναι η ψυχή αυτής της ομάδας.

Ο επόμενος φιλικός αγώνας θα είναι με αντίπαλο την ΠΑΕΕΚ Κερύνειας το Σάββατο 22 Αυγούστου. Το επόμενο διάστημα θα γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες».

The post Νέα Σαλαμίνα-Αλκή: Το Post Game με το φακό της «Αθάνατης» – Ξεχωριστή αναφορά στον Φακούντο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top