Ηνωμένο Βασίλειο: Σταθεροποίηση του αριθμού των φορέων του κορωνοϊού

Ηνωμένο Βασίλειο: Σταθεροποίηση του αριθμού των φορέων του κορωνοϊού

Ο αριθμός των ενεργών φορέων του κορωνοϊού στην Αγγλία σταθεροποιήθηκε στις αρχές Αυγούστου έπειτα από την αύξηση του Ιουλίου, σύμφωνα με τους νεότερους υπολογισμούς από το Γραφείο Εθνικής Στατιστικής (ONS).

Συγκεκριμένα, κατά την εβδομάδα 3-9 Αυγούστου το ONS υπολογίζει ότι οι φορείς του ιού στην Αγγλία (εκτός νοσοκομείων και άλλων δομών περίθαλψης) ήταν 28.300.

Αυτό μεταφράζεται σε 0,05% του αγγλικού πληθυσμού ή σε έναν ανά 1.900 κατοίκους και είναι ο ίδιος αριθμός με τον αντίστοιχο της προηγούμενης εβδομάδας.

«Υπάρχουν ορισμένες ενδείξεις για μια μικρή αύξηση στο ποσοστό των ανθρώπων που βρίσκονταν θετικοί στην COVID-19 τον Ιούλιο, έπειτα από τα χαμηλά επίπεδα του  Ιουνίου, αλλά αυτό φαίνεται πως έχει πλέον σταθεροποιηθεί», ανέφερε το ONS.

Οι υπολογισμοί της στατιστικής υπηρεσίας βασίζονται στα αποτελέσματα τακτικών δειγματοληπτικών διαγνωστικών ελέγχων.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

Τη διαβεβαίωση ότι μέχρι το τέλος του 2025 θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα τεχνικά ζητήματα, έτσι ώστε η Κυπριακή Δημοκρατία να ενταχθεί το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν, έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.