Σκοράρει… ακόμα η Ντόρτμουντ – Έριξε 11 τέρματα σε φιλικό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σκοράρει… ακόμα η Ντόρτμουντ – Έριξε 11 τέρματα σε φιλικό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ντόρτμουντ δεν έδειξε έλεος στην Αούστρια Βιέννης την οποία αντιμετώπιζε σε φιλική αναμέτρηση. Οι Βεστφαλοί με πατημένο το γκάζι επικράτησαν των Αυστριακών με σκορ 11-2.

ΗΝτόρτμουντ πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και φιλοξενήθηκε από την Αούστρια Βιέννης στα πλαίσια φιλικής αναμέτρησης. Οι Βεστφαλοί ήταν καταιγιστικοί και κατάφεραν να σκοράρουν απέναντι στους αντιπάλους τους 11 φορές, με το τελικό αποτέλεσμα να λήγει 11-2.

Ο χορός των γκολ άνοιξε μόλις στο 9ο λεπτό, όταν ο Τζιοβάνι Ρέινα έκανε το 1-0. Στο 23′ ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Στο 33ο ο Μόνσαϊν μείωσε για τους φιλοξενούμενος, ενώ πριν τη λήξη του ημιχρόνου οι Βεστφαλοί έβαλαν ακόμη δύο γκολ με τους Γκερέιρο (41′) και Φεράι (44′).

Στο β’ ημίχρονο οι Βεστφαλοί συνέχισαν με το πόδι στο γκάζι. Στο 53′ ο Σάντσο, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή σκόραρε το 5ο γκολ. Η Αούστρια μείωσε σε 5-2 με τον Τζούκιτς, με την Ντόρτμουντ να απαντάει με 6 γκολ στη συνέχεια. Οι σκόρερ ήταν οι Τσαν (65′), Βολφ (73′), Αζάρ (76′), Μπίλινγχαμ (78′), Ντούμαν (81′), Σούλτς (86′).

Ένα από τα στιγμιότυπα του φιλικού ήταν η καταπληκτική ντρίμπλα του Σάντσο, ο οποίος όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει στην Ντόρτμουντ παρά το μεταγραφικό σίριαλ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Τα 11 γκολ της Ντόρτμουν ήρθαν λίγες μέρες μετά την επιβλητική νίκη της Μπάγερν Μονάχου απέναντι στην Μπαρτσελόνα με 8-2 για τα προημιτελικά του Champions League.

Πηγή: Sport24.gr

The post Σκοράρει… ακόμα η Ντόρτμουντ – Έριξε 11 τέρματα σε φιλικό! (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE