Σκοράρει… ακόμα η Ντόρτμουντ – Έριξε 11 τέρματα σε φιλικό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σκοράρει… ακόμα η Ντόρτμουντ – Έριξε 11 τέρματα σε φιλικό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ντόρτμουντ δεν έδειξε έλεος στην Αούστρια Βιέννης την οποία αντιμετώπιζε σε φιλική αναμέτρηση. Οι Βεστφαλοί με πατημένο το γκάζι επικράτησαν των Αυστριακών με σκορ 11-2.

ΗΝτόρτμουντ πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και φιλοξενήθηκε από την Αούστρια Βιέννης στα πλαίσια φιλικής αναμέτρησης. Οι Βεστφαλοί ήταν καταιγιστικοί και κατάφεραν να σκοράρουν απέναντι στους αντιπάλους τους 11 φορές, με το τελικό αποτέλεσμα να λήγει 11-2.

Ο χορός των γκολ άνοιξε μόλις στο 9ο λεπτό, όταν ο Τζιοβάνι Ρέινα έκανε το 1-0. Στο 23′ ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Στο 33ο ο Μόνσαϊν μείωσε για τους φιλοξενούμενος, ενώ πριν τη λήξη του ημιχρόνου οι Βεστφαλοί έβαλαν ακόμη δύο γκολ με τους Γκερέιρο (41′) και Φεράι (44′).

Στο β’ ημίχρονο οι Βεστφαλοί συνέχισαν με το πόδι στο γκάζι. Στο 53′ ο Σάντσο, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή σκόραρε το 5ο γκολ. Η Αούστρια μείωσε σε 5-2 με τον Τζούκιτς, με την Ντόρτμουντ να απαντάει με 6 γκολ στη συνέχεια. Οι σκόρερ ήταν οι Τσαν (65′), Βολφ (73′), Αζάρ (76′), Μπίλινγχαμ (78′), Ντούμαν (81′), Σούλτς (86′).

Ένα από τα στιγμιότυπα του φιλικού ήταν η καταπληκτική ντρίμπλα του Σάντσο, ο οποίος όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει στην Ντόρτμουντ παρά το μεταγραφικό σίριαλ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Τα 11 γκολ της Ντόρτμουν ήρθαν λίγες μέρες μετά την επιβλητική νίκη της Μπάγερν Μονάχου απέναντι στην Μπαρτσελόνα με 8-2 για τα προημιτελικά του Champions League.

Πηγή: Sport24.gr

The post Σκοράρει… ακόμα η Ντόρτμουντ – Έριξε 11 τέρματα σε φιλικό! (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.