ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πιέζει για την απόκτηση Χιμένες!

Πιέζει για την απόκτηση Χιμένες!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φέρεται να πιέζει ασφυκτικά τους ανθρώπους της Γιουβέντους, ώστε να προχωρήσουν στη μεταγραφή του Ραούλ Χιμένες της Γουλβς, για τον οποίο ενδιαφέρεται και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ένα από τα καυτά ονόματα του καλοκαιριού είναι ο Ραούλ Χιμένες της Γουλβς. Ο Μεξικανός στράικερ έκανε μία πάρα πολύ καλή σεζόν αφού σε 55 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις σκόραρε 27 φορές, ενώ μοίρασε άλλες 10 ασίστ.

Ο Χιμένες αποτελεί πρωταρχικό στόχο της Γιουβέντους για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής, ωστόσο η υπόθεσή του είναι δύσκολη. Μάλιστα, όπως αναφέρει η Gazzetta dello Sport, ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιμένει για την μεταγραφή του Μεξικάνου στράικερ.

Ο Πορτογάλος σταρ φέρεται να πιέζει τους ιθύνοντες των μπιανκονέρι, προκειμένου να προχωρήσει η απόκτησή του. Την ίδια ώρα, έντονο ενδιαφέρον για τον Χιμένες έχει εκφράσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τα πορτογαλικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι ο Μεξικάνος επιθετικός βρίσκεται στον δρόμο για τους Κόκκινους Διαβόλους.

Πηγή: Sport24.gr

The post Πιέζει για την απόκτηση Χιμένες! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top