ΚΥΠΡΟΣ

Πληγωθήκαμε αλλά πεισμώσαμε!

Πληγωθήκαμε αλλά πεισμώσαμε!

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου μίλησε στο ραδιόφωνο για τον αποκλεισμό από την ΑΕΛ στο κύπελλο, την συνέχεια του πρωταθλήματος και τον αγώνα με την Ομόνοια αλλά και για τον τραυματία Βάντερ.

Αναλυτικά όσα είπε στο Super Sport FM:

«Η ομάδα μας προσπάθησε έχοντας δύσκολο έργο μετά το 2-2 του πρώτου αγώνα. Πήγαμε για μόνο ένα αποτέλεσμα, προσπαθήσαμε, κάναμε το παιχνίδι μας, προηγηθήκαμε και δυστυχώς σε μια φάση όπου μας εγκατέλειψε η τύχη δεχθήκαμε ένα γκολ που σημειώνεται σπάνια. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν παίχτηκε, παρά ελάχιστα λεπτά, ποδόσφαιρο. Μας πληγώνει ο αποκλεισμός όμως θα σηκώσουμε ψηλά το κεφάλι για να υλοποιήσουμε το στόχο μας στο πρωτάθλημα. Δεν ψάχνω δικαιολογίες, δεν τα καταφέραμε όμως για το δεύτερο μέρος πως μπορείς να πεις κάτι από τη στιγμή που δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο. Καλούμαστε να ανασυνταχθούμε και να πάμε στη Λευκωσία για να πάρουμε το νικηφόρο αποτέλεσμα που χρειαζόμαστε πολύ»

Για τον αγώνα με την Ομόνοια…

«Είναι παιχνίδι μιας επιλογής. Πλέον μετά τον αποκλεισμό, γνωρίζουμε ότι θα παραταθεί η αγωνία για τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Είμαστε στην τέταρτη θέση, πίσω από την Ομόνοια και θα πρέπει να πάμε στο ΓΣΠ για να διεκδικήσουμε τη νίκη. Ελπίζω να μην τριτώσει το κακό και να βρούμε τη δύναμη να επιστρέψουμε».

Για την προσπάθεια που γίνεται για εξασφάλιση της τρίτης θέσης…

«Πλέον είμαστε πέντε παιχνίδια πριν το τέλος και συνεχίζουμε την προσπάθεια στο πρωτάθλημα. Όπως έχουν τα δεδομένα, πρέπει να κερδίσουμε. Θέλουμε να αντιδράσουμε και θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας στα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια και στο τέλος θα κριθούν τα πάντα. Θα πρέπει να πάμε στο ΓΣΠ πιο πεισμωμένοι από ποτέ και να διεκδικήσουμε τη νίκη. Με μια νίκη θα αλλάξει η ψυχολογία και το κλίμα».

Για τον Βάντερ…

«Θα ξεκαθαρίσει μετά τις ιατρικές εξετάσεις. Ελπίζουμε να μην είναι κάτι σοβαρό. Δεν είναι στο ίδιο σημείο που είχε το πρόβλημα. Ελπίζω να μην είναι σοβαρό και να συμπεριληφθεί στην αποστολή. Ελπίζουμε ότι θα είναι όλα εντάξει. Εκτός θα είναι οι τιμωρημένοι Λαρένα, Τομάς και Μασάνα».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



Στις φλόγες κατοικία στη Λεμεσό το βράδυ της Ανάστασης - Έτρεχε η Πυροσβεσιτκή -Δείτε βίντεο

Στις φλόγες κατοικία στη Λεμεσό το βράδυ της Ανάστασης - Έτρεχε η Πυροσβεσιτκή -Δείτε βίντεο

Στις φλόγες τυλίχθηκε κατοικία στην περιοχή της Γερμασόγειας, το βράδυ του Σαββάτου (4/5).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top