ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Airbnb: Τέλος στα πάρτι και τις εκδηλώσεις

Airbnb: Τέλος στα πάρτι και τις εκδηλώσεις

Όχι πλέον πάρτι και εκδηλώσεις στις κατοικίες βραχυχρόνιας μίσθωσης της πλατφόρμας Airbnb, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία την Πέμπτη (20/08), η οποία προσπαθεί να επιβάλει αυστηρούς κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης στη μάχη κατά της πανδημίας COVID-19.

Οι νέοι κανόνες προβλέπουν πλαφόν μίσθωσης 16 ατόμων, ενώ οι οικοδεσπότες ή οι επισκέπτες που θα επιχειρήσουν να παρακάμψουν τους κανονισμούς θα αποκλειστούν από την κοινότητα της Airbnb και θα βρεθούν αντιμέτωποι ακόμη και με νομικές κυρώσεις, αναφέρει η εταιρεία.

«Το να καθιερώσουμε την καθολική απαγόρευση των πάρτι και των εκδηλώσεων είναι προς το καλύτερο συμφέρον της δημόσιας υγείας», αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Airbnb, επισημαίνοντας πως η απαγόρευση θα αφορά όλες τις κρατήσεις που θα γίνονται από σήμερα και μέχρι νεωτέρας.

Με την πανδημία Covid-19, «ορισμένοι επέλεξαν να μεταφέρουν ό,τι έκαναν στα μπαρ και στις ντίσκο σε σπίτια, που ορισμένες φορές νοίκιαζαν μέσω της πλατφόρμας μας», παρατηρεί ο όμιλος.

«Πιστεύουμε ότι μια τέτοια συμπεριφορά είναι απίστευτα ανεύθυνη, δεν θέλουμε να αναμειχθούμε και κάθε πρόσωπο που υιοθετεί ή επιτρέπει αυτήν τη συμπεριφορά δεν έχει θέση στην πλατφόρμα μας», συμπληρώνει η Airbnb.

Η Airbnb σημειώνει πως το 73% των καταχωρήσεών της παγκοσμίως ήδη απαγορεύουν τα πάρτι στους κανόνες ενοικίασης, ενώ ορισμένοι ιδιοκτήτες επιτρέπουν τα ολιγομελή πάρτι, όπως τα πάρτι γενεθλίων.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top