Νεκρός άνδρας στην Αγ. Ναπα: Εδώ βρέθηκε η σορός του – Δείτε φωτογραφία από το σημείο
Περαστικοί εντόπισαν τη σορό του νεκρού άνδρα στο παραλιακό μέτωπο της Αγίας Νάπας το πρωί του Σαββάτου (08/11)

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην Cablenet, διέψευσε με κατηγορηματικό μάλιστα τρόπο, ότι ο παίκτης ζήτησε να αποχωρήσει από τον Αρχάγγελο.
«Δεν υπήρξε τίποτε με τον Γιένσεν. Καθημερινά βλέπουμε διάφορα, να μην τα χαρακτηρίσω με άσχημη λέξη, που γράφονται, έτσι προέκυψε και αυτό. Ο ποδοσφαιριστής είναι στη δύναμη του ΑΠΟΕΛ και είναι από τους πολύ σημαντικούς μας παίκτες. Μαζί με τον προπονητή, θεωρήσαμε ότι έπρεπε να είναι μέσα στους αρχηγούς».
«Γιάκολις και Λαφράνς είναι στη λίστα εξόδου και ψάχνουμε το καλύτερο μαζί με τους ίδιους, για να παραχωρηθούν σε άλλες ομάδες».
The post Τα… πήρε για Γένσεν ο Πετρίδης – Τι ξεκαθάρισε για Λαφράνς και Γιάκολις appeared first on Thema Sports.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




