ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ουζουνίδης: «Είναι πάντα περίεργη η πρώτη αγωνιστική – Περίμενα επιθετικό πρόβλημα, αλλά είχαμε αμυντικό»

Ουζουνίδης: «Είναι πάντα περίεργη η πρώτη αγωνιστική – Περίμενα επιθετικό πρόβλημα, αλλά είχαμε αμυντικό»

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα στο ΓΣΠ ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την Καρμιώτισσα, ο προπονητής της Λευκωσιάτικης ομάδας, Μαρίνος Ουζουνίδης.

Αναλυτικά:

«Το αποτέλεσμα για εμάς δεν είναι καλό. Είναι πάντα περίεργη η πρώτη αγωνιστική. Εγώ περίμενα να είναι πρόβλημα το επιθετικό κομμάτι για εμάς, γιατί ούτε ο Μπεν Σαχαρ, ούτε ο Γιώργος Εφραίμ ούτε ο Ζαχιντ ούτε ο Ντε Βινσέντι ήταν έτοιμοι. Πιστεύω όμως στην ομάδα μου. Είναι ακόμα το πρώτο παιχνίδι και είναι σίγουρο ότι θα βελτιωθούμε.

Όπως είπα και στην αρχή, περίμενα να έχουμε επιθετικό πρόβλημα, αλλά είχαμε αμυντικό. Είναι κάτι που δεν φάνηκε στα φιλικά. Δεν είναι η ώρα να βάλουμε το κεφάλι κάτω, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να παίξουμε καλύτερα στο ευρωπαϊκό ματς και για το πρωτάθλημα έχουμε δρόμο ακόμα.

Κάναμε εύκολα λάθη και τα πληρώσαμε. Σε πρώτη φάση ψάχνουμε να βρούμε τρεις παίκτες. Έναν επιθετικό, έναν κεντρικό μέσο και έναν κεντρικό αμυντικό. Το πρόβλημα δεν ήταν οι κεντρικοί αμυντικοί όταν χάνεται η μπάλα εύκολα. Πάντα υπάρχουν εκπλήξεις την πρώτη αγωνιστική κι εμείς πέσαμε θύμα έκπληξης. Έχουμε όμως καλούς και έμπειρους παίκτες και θα βελτιωθούμε παρά πολύ στη συνέχεια».

The post Ουζουνίδης: «Είναι πάντα περίεργη η πρώτη αγωνιστική – Περίμενα επιθετικό πρόβλημα, αλλά είχαμε αμυντικό» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top