ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σοβαρές ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ μετά την Ομόνοια: «Ο Φυλακτού δεν έπαιξε για 15 ευρώ – Ξέχασαν…»

Σοβαρές ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ μετά την Ομόνοια: «Ο Φυλακτού δεν έπαιξε για 15 ευρώ – Ξέχασαν…»

Καυστική ανάρτηση από τους οργανωμένους της Πάφος FC με σφοδρές κατηγορίες στην διοίκηση και την επιτροπή προγραμματισμού.

Όπως αναφέρεται έγινε ελλιπέστατη προετοιμασία και λάθος προγραμματισμός ενώ χαρακτηριστική είναι η αναφορά τους για τον λόγο που δεν έπαιξε ο Φυλακτού με Ομόνοια. Όπως υποστηρίζουν η ομάδα της Πάφου ξέχασε να πληρώσει τα 15 ευρώ στην ΚΟΠ για εγγραφή του και τελευταία στιγμή γλύτωσαν από νέα ένσταση όπως το 2018 με ΑΕΚ!

Η ανακοίνωση τους:

Καλησπέρα Αδέλφια!!

Είμαστε αναγκασμένοι για ακόμη μία φορά να τοποθετηθούμε για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες εβδομάδες στην ομάδα μας.

Καταρχήν, θα ξεκινήσουμε με τα θετικά που είναι η επιστροφή μας (επιτέλους) πίσω στα γήπεδα. Μετά από σχεδόν έξι μήνες είδαμε από κοντά την αγαπημένη μας ΠΑΦΟ να αγωνίζεται!
Δεύτερο θετικό, είναι η παρουσία των ποδοσφαιριστών που κλήθηκαν (όσους είχαμε!!) να αγωνιστούν στο σημερινό παιχνίδι με την Ομόνοια.
Μπορεί να μην ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα, ωστόσο αναγνωρίζουμε την προσπάθεια που κατέβαλαν και τους ευχαριστούμε. Το ίδιο ισχύει και για το τεχνικό τιμ.

Ήρθε όμως η ώρα να περάσουμε στην αντίπερα όχθη και στα όσα τραγελαφικά σημειώνονται εδώ και καιρό μέσα στην ομάδα μας..
Για ακόμη μία χρονιά γινόμαστε μάρτυρες ενός γελοίου σχεδιασμού των υπευθύνων της ομάδας. Παρότι υπήρχε άπλετος χρόνος για να γίνει ορθός και έγκαιρος προγραμματισμός, εντούτοις φθάσαμε στο σημείο να αγωνιζόμαστε στο παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με μόλις 12 (αν είναι ποτέ δυνατόν) ποδοσφαιριστές διαθέσιμους…

Για μία ακόμη σεζόν η αγαπημένη μας ομάδα πραγματοποίησε ελλιπέστατη προετοιμασία και εξηγούμαστε…
Που ακούστηκε ξανά σοβαρή ομάδα που θέλει να λέγεται επαγγελματική να πραγματοποιεί μόλις δύο φιλικούς αγώνες (οι άλλοι ήταν της πλάκας) κατά την διάρκεια της προετοιμασίας;

Δυστυχώς όμως ακολουθούν και χειρότερα..
Επί ένα μήνα νεαρός Κύπριος ποδοσφαιριστής προπονείτο με την ομάδα μας στην βάση δοκιμαστικών…
Και ενώ όλοι πιστέψαμε ότι τελικά θα αποκτηθεί (το ίδιο και ο προπονητής της ομάδας μας) καθώς η παρουσία του στους φιλικούς αγώνες ήταν αρκετά καλή, ως διά μαγείας εξαφανίστηκε με αποτέλεσμα η ομάδα και ο κ. Τόσακ να μείνουν ξεκρέμαστοι λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα…
Προς θεού, ο παίκτης δεν φέρει καμία ευθύνη, αλλά οι ερασιτεχνικοί χειρισμοί της ομάδας προγραμματισμού, η οποία βάλθηκε να μας τρελάνει…

Το κερασάκι στην τούρτα όμως αγαπητοί μας φίλοι της ομάδας, ήρθε για εμάς χθες (Παρασκευή)… Εκεί που αναμέναμε πως και πώς να δούμε την αγαπημένη μας ομάδα, μας ήρθε σαν «κεραμίδα» το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Γεράσιμος Φυλακτού δεν έχει δικαίωμα στο παιχνίδι της πρεμιέρας… Ο λόγος;;;; Τα 15 ευρώ που έπρεπε να καταβληθούν στην ΚΟΠ για να έχει δικαίωμα συμμετοχής (κάποιοι προφανώς ξέχασαν να τον εγγράψουν)…

ΕΔΩ το ποτήρι ξεχείλισε για εμάς, ωστόσο μη θέλοντας να δημιουργήσουμε πρόβλημα παραμονή του αγώνα δεν αναφέραμε κάτι…

YΓ: Η περίπτωση με τον Φυλακτού δείχνει ότι κάποιοι δεν μαθαίνουν από τα λάθη τους. Πως μπορούμε να ξεχάσουμε άλλωστε την ένσταση και το -7 που κόντεψε να μας στείλει στην Β’ Κατηγορία το 18..

ΥΓ2: Ήρθε ο καιρός εκεί στην διοίκηση και στα γραφεία της ομάδας κάποιοι να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν… Μία νέα ένσταση και ένα νέο στραπάτσο αποσοβήθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή…
Πλέον δεν έχουμε καμία εμπιστοσύνη σε κανέναν εκεί μέσα στα γραφεία και απαιτούμε από τους Ρώσους επενδυτές να πάρουν κεφάλια σε όσους φέρουν την ευθύνη και να παραιτηθούν άμεσα..
Τέρμα οι συναισθηματισμοί…

Υ.Γ.3: Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠ’ ΟΛΑ!!

Δ.Σ. ΣΥ.ΦΙ. ΠΑΦΟΣ – ΘΥΡΑ 5

The post Σοβαρές ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ μετά την Ομόνοια: «Ο Φυλακτού δεν έπαιξε για 15 ευρώ – Ξέχασαν…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top