ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ από τους Πορτοκαλί για το σωματείο: «Πάλι τα ίδια ρεζιλίκκια – Θα μας βρείτε μπροστά σας ΟΛΟΙ σας»

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ από τους Πορτοκαλί για το σωματείο: «Πάλι τα ίδια ρεζιλίκκια – Θα μας βρείτε μπροστά σας ΟΛΟΙ σας»

Οι οργανωμένοι του ΑΠΟΕΛ με μια καυστική ανακοίνωση αναφέρονται στη δημόσια αντιπαράθεση ενόψει των εκλογών του σωματείου στο ΑΠΟΕΛ και προειδοποιούν τους εμπλεκόμενους για τις ενέργειες τους.

Η ανακοίνωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ
26/8/2020
Εδώ και λίγο καιρό βλέπουμε ξανά το Σωματείο μας να διασύρεται λόγω της δημόσιας αντιπαράθεσης ορισμένων. Γίνονται πάλι τα ίδια ρεζιλίκια που βλέπουμε σταθερά πλέον κάθε δύο χρόνια. Η γνωστή κόντρα μεταξύ του τέως και του υφιστάμενου προέδρου του Σωματείου ταλαιπωρεί το ΑΠΟΕΛ μας εδώ και 6 χρόνια. Την ίδια στιγμή τα τμήματα του Σωματείου μας παραπαίουν. Με ελάχιστες εξαιρέσεις, εδώ και 6 χρόνια, η εικόνα που βγάζουνε τα περισσότερα ομαδικά αθλήματά μας δεν θυμίζει ΑΠΟΕΛ. Τραγικό είναι επίσης το γεγονός ότι βλέπουμε εδώ και ένα χρόνο να κλείνει το ένα τμήμα μετά το άλλο, με τους αγνούς ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ – αθλητές των τμημάτων, να βλέπουν τους αγώνες χρόνων να πηγαίνουν χαμένοι.
Φτάνει λοιπόν κύριοι, ο κόμπος έφτασε στο χτένι, το Σωματείο μας ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ. Βαρεθήκαμε τις κόντρες σας, βαρεθήκαμε τις στρατηγικές σας και τα παιχνιδάκια σας. Έχετε μονάχα μία επιλογή: Κάτσετε όλοι μαζί, εσείς που λέτε πως αγαπάτε το ΑΠΟΕΛ, κάτσετε σε ένα τραπέζι και βρείτε τα για το καλό του ΑΠΟΕΛ μας. Αν δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό, να βάλετε το ΑΠΟΕΛ μας πάνω από τον εγωισμό σας, τότε θα μας βρείτε μπροστά σας ΟΛΟΙ σας, και Κάλιοι και Ποταμίτηδες και Ασπρήδες.
ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ

The post ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ από τους Πορτοκαλί για το σωματείο: «Πάλι τα ίδια ρεζιλίκκια – Θα μας βρείτε μπροστά σας ΟΛΟΙ σας» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top