ΔΙΕΘΝΗ

Στην παράταση οι Μπουλς...

Στην παράταση οι Μπουλς...

Mεγάλη ευκαιρία έχασαν οι Μπακς να μειώσουν σε 2-1, όμως οι Μπουλς κατάφεραν και πέρασαν με 113-106 από το Μιλγουόκι στην δεύτερη παράταση κάνοντας το 3-0 στην σειρά. Double-double για τον «GreakFreak», ο οποίος ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του με 15 πόντους και 12 ριμπάουντ.

Ύστερα από τις δύο ήττες στο Σικάγο, η σειρά των Μπακς με τους Μπουλς πήγε στο Μιλγουόκι, όπου η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο ήθελε να ξαναμπέι στο παιχνίδι, καθώς αν οι «ταύροι» έκαναν το 3-0 τότε τα πράγματα θα ήταν πολύ δύσκολα...

Ο Έλληνας φόργουορντ έκανε εκπληκτικό ματς με 25 πόντους, 12 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κοψίματα και 3 λάθη, αλλά δεν ήταν αρκετό για να καταφέρουν κάτι περισσότερο οι Μπακς, από το να παλέψουν το ματς μέχρι το τέλος και να χάνουν δύο ευκαιρίες να πάρουν τη νίκη στο τέλος της κανονικής διάρκειας και στο τέλος της πρώτης παράτασης.

Πάντως η εξαιρετική παρουσία του «GreakFreak» είχε διάρκεια από την αρχή του αγώνα, καθώς μόλις στο πρώτο ημίχρονο σημείωσε 17 πόντους!

Η δραματική εξέλιξη

Στα 10 δευτερόλεπτα από το τέλος ο Μίντλετον από μέση απόσταση έκανε το 95-94 για τους Μπακς και στη συνέχεια ο Αντετοκούνμπο έκοψε τον Ρόουζ, όμως οι διαιτητές έδωσαν φάουλ και ο άσος των Μπουλς πήγε στην γραμμή των βολών. Η πρώτη βολή ήταν άστοχη, η δεύτερη μπήκε στο καλάθι και απέμεναν 5 δευτερόλεπτα για τους γηπεδούχους να πάρουν το ματς. Τελικά δεν κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και έτσι το 2-1 ή το 3-0 θα κρινόταν στην παράταση.

Oι διαφορές δεν κρίθηκαν στην πρώτη παράταση, με τις δύο ομάδες να σημειώνουν από 6 πόντους και πάλι η τελευταία επίθεση να είναι για τους Μπακς, δίχως αποτέλεσμα. Οι Μπακς στην δεύτερη παράταση έκαναν παιδικά λάθη, ήταν άστοχοι και το γρήγορο σερί 8-0 έβαζε το Μιλγουόκι με την πλάτη στον τοίχο...

Ήττα τελικά ήρθε με 113-106 και τους Μπουλς, οι οποίοι είχαν μαζί τους αρκετό κόσμο στο Μιλγουόκι, να μπορούν την Κυριακή τα ξημερώματα να «καθαρίσουν» την σειρά δίχως να χρειάζεται να επιστρέψουν στο Σικάγο. Για τους «ταύρους» κορυφαίος ήταν ο Ρόουζ με 34 πόντους και 8 ασίστ, ενώ καλή εμφάνιση με double-double έκανε και ο Πάου Γκασόλ σημειώνοντας 17 πόντους και παίρνοντας 14 ριμπάουντ.

Τα δωδεκάλεπτα: 27-27, 53-49, 71-74, 95-95 Παράταση: 101-101, 113-106

Πηγή: www.sdna.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Συνελήφθησαν Ουκρανοί αξιωματούχοι - Κατηγορούνται ότι σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Ζελένσκι

Δημοτικός σύμβουλος και Δήμαρχος κατήγγειλαν ο ένας τον άλλον για σωματική επίθεση – Μελετούν κλειστά κυκλώματα για καταθέσεις

Δημοτικό Λιβαδιών: 10χρονος ανάμεσα στα άτομα που προκάλεσαν ζημιές - «Υπήρχε φρουρός στο σχολείο»

Στην εντατική διεθνής ποδοσφαιριστής μετά από επίθεση με καυστικό οξύ



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top