ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το σήκωσε στα πέναλτι η Άρεσεναλ

Το σήκωσε στα πέναλτι η Άρεσεναλ

FA COMMUNITY SHIELD

ΑΡΣΕΝΑΛ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: 1-1 (5-4 πεν.)

Γήπεδο: Wembley Stadium

Στην Άρσεναλ ο πρώτος τίτλος τη σζόν σο Νησί, με τους «κανονιέρηδες» να νικούν στα πέναλτι τη Λίβερπουλ με 5-4 (1-1) και να σηκώνουν το Community Shield.

Στο 7’ ο Φαν Ντάικ έκανε την προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά ήταν σε θέση οφσάιντ και στο 12’ η κεφαλιά του Μίλνερ πέρασε μόλις έξω.

Τελικά ίδιο λεπτό, ο Ομπαμεγιάνγκ έκανε την κίνηση από αριστερά και με απίθανο σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 1-0.

Στο 18’ οι «κανονιέρηδες» βγήκαν όμορφα στην κόντρα και  ο σακά έδωσε στον Ενκετιά, αλλά ο Άλισον έσωσε εντυπωσιακά και στο 29’ ο Ενκετιά απείλησε και πάλι με σουτ που έφυγε ελάχιστα έξω.

Στο επόμενο λεπτό το σουτ του Μανέ πέρασε λίγο έξω και στο 40’ o  ο Μανέ πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Φαν Ντάικ δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 51ο λεπτό το σουτ του Φιρμίνο πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 69’ ο Άλισον έσωσε μετά από σουτ του Σακά.

Στο 59’ ο Κλοπ έριξε στο ματς τον Μιναμίνο και στο 74’ ο Ιάπωνας ευνοήθηκε από τις κόντρες και από κοντά πλάσαρε για το 1-1.

Στο 81ο λεπτό ο  ο Μανέ δεν μπόρεσε να νικήσει από κοντά τον Μαρτίνεθ και στο 86’ η κεφαλιά του Γουίλοκ πέρασε ελάχιστα έξω,

Το ματς πήγε στα πέναλτι όπου οι Σαλάχ, Νέλσον, Φαμπίνιο και Μέιτλαντ Νάιλς ευστόχησαν στις τέσσερις πρώτες εκτελέσεις. Ο Μπρούστερ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, ο Σέντρικ έκανε το 3-=2 και ο Μιναμίνο ισοφάρισε σε 3-3. Ο Λουίζ έκανε το 4-3 και ο Τζόουνς το 4-4 και ο Ομπαμεγιάνγκ έγραψε το τελικό 5-4.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Μαρτίνεθ, Μπεγερίν (58’ Σέντρικ Σοάρες), Λουίζ, Χόλντινγκ, Τίρνεϊ (83’ Κολάσινατς), Μέιτλαντ Νάιλς, Τζάκα, Ελνένι, Σακά (82’ Νέλσον), Ενκετιά, Ομπαμεγιάνγκ

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Ουίλιαμς (59’ Κεϊτά), Γκόμες, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο, Μίλνερ (59’ Μιναμίνο), Βαϊνάλντουμ (90+2’ Μπρούστερ), Μανέ, Σαλάχ, Φιρμίνο (83’ Τζόουνς)

Πηγή: www.aek365.org

The post Το σήκωσε στα πέναλτι η Άρεσεναλ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top