ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα… ΦΩΤΑ της 2ης στροφής ΠΕΦΤΟΥΝ με το πρώτο ΝΤΕΡΜΠΙ – ΜΕΤΡΑΕΙ… και κάτι άλλο πέρα από τρίποντο

Τα… ΦΩΤΑ της 2ης στροφής ΠΕΦΤΟΥΝ με το πρώτο ΝΤΕΡΜΠΙ – ΜΕΤΡΑΕΙ… και κάτι άλλο πέρα από τρίποντο

Την Κυριακή (30-08-2020) η ώρα 20:30 στο «ΑΕΚ Αρένα» θα διεξαχθεί το πρώτο ντέρμπι της σεζόν 2020-2021 μεταξύ ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Στην πρεμιέρα η ΑΕΚ πέρασε νικηφόρα από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» επί της Νέας Σαλαμίνας, ενώ ο ΑΠΟΕΛ εξήλθε ισόπαλος στο ΓΣΠ 2-2 με την Καρμιώτισσα Πάνω Πολεμιδιών.

Σαφέστατα, η ΑΕΚ με το τρίποντο στην πρεμιέρα και αγωνιζόμενη αύριο στην έδρα της, έχει το ψυχολογικό αβαντάζ για να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες, να κάνει το δύο στα δύο, αλλά και με τρίποντο επί του ΑΠΟΕΛ, να αφήσει την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη πέντε βαθμούς πίσω από την κορυφή, με το πέρας της 2ης αγωνιστικής.

Από την άλλη, ο ΑΠΟΕΛ μετά το «Χ» της πρεμιέρας, αλλά και τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε για να πάρει το εισιτήριο πρόκρισης την περασμένη Πέμπτη επί της Τζιλάνι στο Κόσοβο, χρειάζεται μία πολύ καλή εμφάνιση, από τη μία, αλλά και ένα τρίποντο, πόσο δε στο πρώτο ντέρμπι του φετινού πρωταθλήματος, για να αποκτήσει ψυχολογία αλλά και για να μην αφήσει ομάδες να πάρουν απόσταση διαφοράς βαθμών, ούτως ώστε με την επιστροφή στη δράση μετά τη διακοπή του ερχόμενου Σαββατοκυρίακου, να είναι κατά πολύ αλλαγμένο για τη συνέχεια σε Κύπρο και Ευρώπη.

Κυριακή, 30.08.2020 / 20:30
ΑΕΚ Λάρνακας – ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας
Στάδιο : ΑΕΚ Αρένα
Διαιτητής : Δημητρίου Βασίλης
Α’ Βοηθός Διαιτητής : Εγγλέζου Νίκος
Β’ Βοηθός Διαιτητής : Σάββα Γιώργος
4ος Διαιτητής : Χριστοδούλου Κυριάκος
Παρατηρητής : Νικολαϊδης Χρίστος

The post Τα… ΦΩΤΑ της 2ης στροφής ΠΕΦΤΟΥΝ με το πρώτο ΝΤΕΡΜΠΙ – ΜΕΤΡΑΕΙ… και κάτι άλλο πέρα από τρίποντο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top