Κκαράς: «Η ευθύνη βαραίνει τον προπονητή. Με μία στημένη…»

Κκαράς: «Η ευθύνη βαραίνει τον προπονητή. Με μία στημένη…»

Ο προπονητής της ΕΝΠαραλιμνίου, Μάριος Κκαράς, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, μιλώντας στη δημοσιογραφική διάσκεψη είπε τα εξής: 

«Δυστυχώς δεν ήρθε το ποθητό αποτέλεσμα. Δεν έχω παράπονα. Δυστυχώς δεν είχαμε τον χρόνο για να φρεσκάρουμε την ομάδα λόγω του αγώνα της Τετάρτης. Στο τέλος της ημέρας την πλήρωσε το Παραλίμνι. Για ακόμη μια φορά με την πρώτη τελική ο αντίπαλος σκοράρει. Δημιουργήσαμε φάσεις, είχαμε την κατοχή αλλά πάλι δεν πήγαμε στο ημίχρονο με την ισοπαλία. Μπήκαμε πιο αποφασιστικά στην επανάληψη. Μια με στημένη φάση ο αντίπαλος σκόραρε. Τρεις τελικές δεχθήκαμε δυο γκολ. Η ευθύνη βαραίνει τον προπονητή. Δεν πρέπει να μας πάρει από κάτω. Είμαστε καλή ομάδα. Είχαμε αρκετές τελικές αλλά πάλι δεν είχαμε τελειώματα».

The post Κκαράς: «Η ευθύνη βαραίνει τον προπονητή. Με μία στημένη…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE