ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ: Οι συνέπεις της πυρκαγιάς στην Πάφο - Ανταποκρίθηκε και σε άλλες περιπτώσεις φωτιάς

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ: Οι συνέπεις της πυρκαγιάς στην Πάφο - Ανταποκρίθηκε και σε άλλες περιπτώσεις φωτιάς

Σε πυρκαγιά έκτασης 1½ εκταρίου περίπου από αποκάλαμα, ξηρά χόρτα, χαμηλή άγρια βλάστηση και αριθμό δέντρων στην τοποθεσία μεταξύ των χωριών Κοιλήνεια – Γαλαταριά της Επαρχίας Πάφου που ξέσπασε στις 04.58 ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε 3 εστίες. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και από Πυροσβεστική. Χρησιμοποιούνται 4 πυροσβεστικά οχήματα από Επαρχία Πάφου, Ταμείο Θήρας: 2 Φ.Μ.Π., Τμήμα Δασών: 6 πυροσβεστικά οχήματα όλα με τα πληρώματα τους, 2 αεροσκάφη του Τμήματος Δασών και τα 2 εκμισθωμένα ελικόπτερα πυρόσβεσης.

Σημειώνεται ότι η πυρκαγιά είναι διαχειρίσιμη. Οι δυνάμεις πυρόσβεσης οριοθετούν την πυρκαγιά, γίνονται τελικές κατασβέσεις και βρίσκονται σε επιφυλακή για αντιμετώπιση τυχόν αναζωπυρώσεων. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Η Πυροσβεστική γύρω στις 14.20. ανταποκρίθηκε για πυρκαγιά σε φούρνο βαφείου αυτοκινήτων στην Οδό Μιχαλάκη Κυθραιώτη στη Βιομηχανική περιοχή Λευκωσίας. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 3 πυροσβεστικά οχήματα από επαρχία Λευκωσίας και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 15.10.
Από την πυρκαγιά εκτεταμένες ζημιές έπαθε ο καυστήρας του φούρνου και ελαφρές ζημιές το μονωτικό του υλικό. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν σε συνεργασία με την Αστυνομία και η πυρκαγιά προκλήθηκε λόγω ελαττωματικής λειτουργίας του καυστήρα.

Εξάλλου γύρω στις 15.57, η Πυροσβεστική ανταποκρίθηκε για πυρκαγιά στην οδό Παναγιώτη Αναγνωστοπούλου στα Κάτω Πολεμίδια Λεμεσού σε βοηθητική κατοικία 50 m2 κατασκευασμένη από τσιμεντομπλόκ και στεγασμένη με τσίγκους.

Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 3 πυροσβεστικά οχήματα από Σταθμό Μονοβόλικου Λεμεσού και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 16.30. Από την πυρκαγιά εκτεταμένες ζημιές έπαθε το υπνοδωμάτιο και από τον καπνό επηρεάστηκε ολόκληρη η βοηθητική κατοικία. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται. Εκ πρώτης όψεως φαίνεται η πυρκαγιά να προκλήθηκε από ελαττωματική ηλεκτρική εγκατάσταση της βοηθητικής κατοικίας.

Επίσης στις 18.09 η Πυροσβεστική ανταποκρίθηκε για πυρκαγιά στην περιοχή Αγίας Τριάδας στο Παραλίμνι Επαρχίας Αμμοχώστου σε αποθήκη γεωργικών εργαλείων και φυτοφάρμακών 4Χ8 μέτρων περίπου.

Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 3 πυροσβεστικά οχήματα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αμμοχώστου και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 18.27.

Από την πυρκαγιά και την θερμότητα υπέστησαν ζημιές 2 τρακτέρ χειρός μικρές μοτοσικλέτες και αριθμός φυτών για τις καλλιέργειες. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top