ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φαντάρος για το πρωτάθλημα φούτσαλ: «Πρέπει να στηριχτεί – Θα δούμε και το θέμα της κάρτας φιλάθλου»

Φαντάρος για το πρωτάθλημα φούτσαλ: «Πρέπει να στηριχτεί – Θα δούμε και το θέμα της κάρτας φιλάθλου»

Στον Super Sport Fm 104.0 για το πρωτάθλημα φούτσαλ μίλησε ο γενικός γραμματέας της ΚΟΠ, Γιώργος Φαντάρος, μετά την απόφαση να διεξαχθεί κανονικά.

Τι είπε: 

«Θα έχουμε πρωτάθλημα δύο γύρων, η ΚΟΠ υποσχέθηκε να βοηθήσει τα σωματεία. Θα γίνουν επαφές με τον ΚΟΑ για να λυθούν κάποια θέματα όπως αυτό με τα γήπεδα. Θα έχουμε επαφές με σχολικές εφορείες. Πρέπει να δούμε το γηπεδικό, για να χρησιμοποιηθούν και κάποιες αίθουσες Πανεπιστημίων. Φέτος θα λυθεί το θέμα με τα γήπεδα της ΑΕΛ (Λεμεσό) και Αραράτ (Λευκωσία) και θα επιδιώξουμε να εξασφαλίσουμε σχετική άδεια.
Πρέπει το φούτσαλ να μπει να σε νέες βάσεις, να υπάρξουν τρόποι ανάπτυξης του αθλήματος. Μια σκέψη είναι να προσπαθήσουμε να προσελκύσουμε νέους ανθρώπους με την διεξαγωγή αγώνων σε ανοικτά γήπεδα. Το πρωτάθλημα θα αρχίσει όχι αργότερα από το τέλος Οκτωβρίου, συμφωνήσαμε θα ξεκινήσουμε κανονικά. Πρέπει να στηριχθεί το άθλημα μακροχρόνια. Ο κ. Κούμας ήταν ζεστός και θετικός για το θέμα, ώστε να βοηθηθούν τα σωματεία με διάφορους τρόπους. Πρέπει να προσελκύσουμε κόσμο. Θα δούμε και το θέμα της Κάρτας Φιλάθλου, παρόλο που είναι δίκοπο μαχαίρι αυτό. Πρέπει να υπάρξει μεγαλύτερο ενδιαφέρον, χρειάζονται διαιτητές και προπονητές, υπάρχει μαρασμός στο άθλημα. Για φέτος θα το ξεπεράσουμε, όμως, πρέπει να το δούμε μακροχρόνια. Το γεγονός ότι υπάρχει φούτσαλ δεν οφείλεται μόνο στην Ομοσπονδία αλλά κυρίως στους ανθρώπους που αγαπούν το άθλημα».

The post Φαντάρος για το πρωτάθλημα φούτσαλ: «Πρέπει να στηριχτεί – Θα δούμε και το θέμα της κάρτας φιλάθλου» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top