ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το ΤΡΟΜΕΡΟ σερί του Ερυθρού Αστέρα επί Μιλόγεβιτς που καλείται να ΣΠΑΣΕΙ η Ομόνοια

Το ΤΡΟΜΕΡΟ σερί του Ερυθρού Αστέρα επί Μιλόγεβιτς που καλείται να ΣΠΑΣΕΙ η Ομόνοια

Το μυαλό όλων (παικτών, προπονητών, διοικούντων και κόσμου) στην Ομόνοια, είναι φυσικά στραμμένο στον μεγάλο νοκ-άουτ αγώνα με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα που θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ (16/09, 18:00), για τον Γ΄ προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Κυπριακή ομάδα έχει μία μοναδική ευκαιρία για να ξορκίσει την κατάρα της Ευρώπης και να γράψει ιστορία, αφού αν κερδίσει, εξασφαλίζει την παρουσία της για πρώτη φορά στους ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης (Γιουρόπα Λιγκ) και θα κυνηγήσει το όνειρο για τ΄ αστέρια κόντρα στον Πρωταθλητή Ελλάδος, Ολυμπιακό Πειραιώς, στα πλέι-οφ σε διπλούς αγώνες.

Όλα αυτά βέβαια είναι γνωστά και ίσως να διερωτάστε γιατί τα επαναλαμβάνουμε…

Θεωρούμε πως είναι μία απαραίτητη εισαγωγή, για να σας ενημερώσουμε για ένα τρομερό σερί που “τρέχει” ο Ερυθρός Αστέρας στους καλοκαιρινούς προκριματικούς γύρους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων της τελευταίας τριετίας και δείχνει πόσο δύσκολο είναι το έργο της Ομόνοιας κόντρα στους Σέρβους.

Συγκεκριμένα, το 2017 οι “ερυθρόλευκοι” του Βλάνταν Μιλόγεβιτς (τότε…) πέτυχαν 4/4 προκρίσεις και μπήκαν σε όμιλο Γιουρόπα Λιγκ, ενώ το 2018 πέτυχαν ξανά το 4/4 και προκρίθηκαν σε όμιλο Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που επανέλαβαν (και) το καλοκαίρι του 2019!

Δηλαδή με απλά λόγια, έδωσαν 12 προκριματικούς γύρους (24 ματς συνολικά) και πέτυχαν το απόλυτο, 12 προκρίσεις!

Φέτος, μπορεί να μην είναι στον πάγκο ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, όμως η κληρονομιά που άφησε στον Ερυθρό Αστέρα ο πρώην προπονητής της Ομόνοιας είναι ανεκτίμητη και ήδη οι “ερυθρόλευκοι” επέκτειναν το απίστευτο σερί τους, μετρώντας δύο προκρίσεις κόντρα σε Europa FC και Τίρανα!

Μιλάμε δηλαδή για το απόλυτο σερί 14 στις 14 προκρίσεις σε βάθος τριετίας! Ένα μοναδικό επίτευγμα που πρέπει να… ψάξουμε βαθιά στα κιτάπια μας για να βρούμε πόσες ομάδες πέτυχαν κάτι ανάλογο την τελευταία δεκαετία τουλάχιστον.

Όπως αντιλαμβάνεστε, ο βαθμός δυσκολίας για μία ακόμα υπέρβαση είναι αρκετά υψηλός για την Ομόνοια, αφού αυτό το τρομερό σερί δίνει στους Σέρβους αέρα υπεροχής, ψυχολογία και τους οπλίζει με περίσσια αυτοπεποίθηση, όμως όλα τα… ωραία κάποτε τελειώνουν και αυτό το απίθανο σερί του Ερυθρού Αστέρα, κάποια στιγμή θα σπάσει.

Και όλοι ελπίζουμε φυσικά, αυτό να συμβεί φέτος και πιο συγκεκριμένα, την 16η Σεπτεμβρίου του 2020. Και δεν αποτελεί… φαντασίωση ή ευσεβή πόθο, αφού η “ατσάλινη” Ομόνοια του Χένινγκ Μπεργκ, έδειξε πως έχει όλα τα φόντα για να βάλει φρένο στα όνειρα των αντιπάλων της και να μην τους επιτρέψει να κάνουν το μυθικό 15 στα 15!

The post Το ΤΡΟΜΕΡΟ σερί του Ερυθρού Αστέρα επί Μιλόγεβιτς που καλείται να ΣΠΑΣΕΙ η Ομόνοια appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βελτιωμένη η κατάσταση της υγείας του «Δημητρούι» - «Στο περίμενε» οι ανακριτές για κατάθεση

Θα καταταγείς στον στρατό; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις – Οι σημαντικές ημερομηνίες και οι εκπαιδεύσεις που θα ακολουθήσουν

Νέο «μέτωπο» για Οδ. Μιχαηλίδη - «Πυρά» από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Εθνικών Ιδρυμάτων για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα - Πώς απαντά η Ελεγκτική

Σοβαρές καταγγελίες κατά αεροπορικών εταιρειών: Από καθυστερήσεις και βάρος αποσκευών μέχρι αλλαγές - Όσα πρέπει να ξέρετε

Τραγωδία στη Λεμεσό: Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του άτυχου Βύρωνα Στυλιανού



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top