Ανησυχία στην Εθνική Ελλάδας – Θετικός στον κορωνοϊό ο Τσιμίκας!

Ανησυχία στην Εθνική Ελλάδας – Θετικός στον κορωνοϊό ο Τσιμίκας!

Ο Κώστας Τσιμίκας βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και έχει τοποθετηθεί σε απομόνωση…

Κρούσμα κορωνοϊού στην Εθνική Ομάδα.

Όπως μετέφερε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM Ελλάδος ο Σωτήρης Ταμπάκος, ο Κώστας Τσιμίκας βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό μετά από τα τεστ που έγιναν στην Εθνική Ελλάδας.

Ο Τσιμίκας είχε μείνει εκτός αποστολής στο χθεσινό ματς με την Σλοβενία για το Nations League καθώς είχε πυρετό και σήμερα διαπιστώθηκε πως έχει προσβληθεί από τον ιό.

Στην Εθνική βρίσκονται εν αναμονή των υπόλοιπων τεστ του κορονωϊού, για να διαπιστώσουν εάν υπάρχει κάποιος άλλος ποδοσφαιριστής θετικός στον ιό.

Ο Τσιμίκας φυσικά δεν θα μπει στο αεροπλάνο και δεν θα ταξιδέψει για το εκτός έδρας ματς με το Κόσοβο την ερχόμενη Κυριακή.

Πηγή: sport-fm.gr

The post Ανησυχία στην Εθνική Ελλάδας – Θετικός στον κορωνοϊό ο Τσιμίκας! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στις Βρυξέλλες ο ΠτΔ: Θα παρακαθήσει σε δείπνο με τον Πρόεδρο της Αιγύπτου – Συμμετάσχει στη σύνοδο του ΕΛΚ

Στις Βρυξέλλες ο ΠτΔ: Θα παρακαθήσει σε δείπνο με τον Πρόεδρο της Αιγύπτου – Συμμετάσχει στη σύνοδο του ΕΛΚ

Στις Βρυξέλλες βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος θα συμμετάσχει απόψε σε δείπνο των ηγετών των κρατών μελών της ΕΕ με τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι, στο πλαίσιο της Συνόδου ΕΕ-Αιγύπτου.

BEST OF TOTHEMAONLINE