ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο «Ούζου» ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ποιος παίκτης θα αποχωρήσει – Τι ΕΙΠΕ για την πρώτη νίκη, Νούχιου και ΧΑΜΕΝΑ πέναλτι (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο «Ούζου» ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ποιος παίκτης θα αποχωρήσει – Τι ΕΙΠΕ για την πρώτη νίκη, Νούχιου και ΧΑΜΕΝΑ πέναλτι (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Μαρίνος Ουζουνίδης, μετά το εντός έδρας νικηφόρο παιχνίδι επί της ΑΕΛ, είπε τα εξής στη δημοσιογραφική διάσκεψη…

«Στο τέλος είχαμε ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Μπορούσαμε να προηγηθούμε πιο γρήγορα. Δώσαμε πολλη ενέργεια στην αρχή και μπορούσαμε να σκοράρουμε με τον Σαχαρ και τον τομας απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, δουλεμένη, φαίνεται πως είναι ομάδα του προπονητή. Ειμαστε μια νέα ομάδα και για αυτό. Αν εξαιρέσω το πρώτο 10λεπτο του πρώτου ημιχρόνου που τα παιδιά δεν προηγήθηκαν είμασταν καλοί μετά τις αλλαγές. Κτυπησαμε 4 πέναλτι με 4 διαφορετικούς παίκτες και αστοχήσαμε. Κάποια παιδιά δεν έχουν καλή φυσική κατάσταση ακόμα. Θα τη βρουν όμως. Ειδαμε και σήμερα πολλές αλλαγές αλλά είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια. Κάναμε πολλές αλλαγές σαν ομάδα. Ήταν κάτι που το είχαμε στο πλάνο μας δεν ήταν επειδή ήρθε η ήττα από την ΑΕΚ. Μην ξεχνάτε ότι είχαμε 7 δανεικούς και λόγω της πανδημίας καθυστερήσαμε. Μπορούσαν στην ΚΟΠ να το σκεφτούν αυτό. Δεν γίνεται αλλου να τελειώνει Οκτώβριο και εμείς στις 15 Σεπτεμβρίου. Έχουμε αποφασίσει ποιος παίκτης θα φύγει αλλά δεν κανει να το πω πριν το μάθει. Την Πέμπτη πρέπει να βγάλουμε ενέργεια πρέπει να δουλέψουμε να παρουσιάσουμε μια καλύτερη εικόνα. Τίποτα δεν σου χαρίζεται και πρέπει να παλέψουμε. Έχουν έρθει καλοί παίκτες και θελουμε λίγο χρόνο.

Με τους τραυματίες θα δούμε πως θα γίνει. Ο Εφραίμ ίσως προλάβει, ο Γένσεν δεν προλαβαίνει. Ο Λουντέμο είχε ένα πρόβλημα στον προσαγωγό και αποφάσισα να τον αφήσω στον πάγκο».

Πότε αναμένεται να είναι έτοιμος ο Νούχιου; «Είναι ένα ιδιαίτερο στυλ. Ακόμα δεν είναι 100% παρόλο που έπαιξε όλο το 90λεπτο με την Εθνική».

Σας προβληματίζει ότι δεν μπορεί η ομάδα να σκοράρει από πέναλτι; «Πως δεν με προβληματίζει… Θα μπορούσαμε να έχουμε την λύση από εκεί».

The post Ο «Ούζου» ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ποιος παίκτης θα αποχωρήσει – Τι ΕΙΠΕ για την πρώτη νίκη, Νούχιου και ΧΑΜΕΝΑ πέναλτι (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαίωσε γιατί είναι η βασίλισσα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι επικράτησε με 2-0 της Ντορντμουντ στον τελικό του Champions League και σήκωσε στον ουρανό του Γουέμπλεϊ το 15ο τρόπαιο της!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top